Evenimentul Zilei > Politica > Congresul PNL. Un liberal, specialist în pălincă, a anunțat că vrea la Cotroceni
Congresul PNL. Un liberal, specialist în pălincă, a anunțat că vrea la Cotroceni

Congresul PNL. Un liberal, specialist în pălincă, a anunțat că vrea la Cotroceni

Un membru al PNL a anunțat, sâmbătă, că renunță la orice ambiție pentru funcțiile din partid și vrea să candideze la alegerile prezidențiale din 2024.

Surpriză la Congresul PNL, desfășurat, sâmbătă, la Romexpo în București. În timp ce toată lumea era concentrată pe bătălia electorală dintre prim-ministrul Florin Cîțu și fostul premier Ludovic Orban, un membru al partidului a anunțat că are de gând să candideze la alegerile prezidențiale ce vor avea loc în anul 2024.

Anunț surpriză făcut de Silviu Gelu Zetea: va candida pentru funcția de președinte al României

Este vorba despre omul de afaceri Silviu Gelu Zetea, cel care a spus că nu va mai candida pentru nicio altă funcție din partidul liberal. Urmând să se concentreze către noul obiectiv: fotoliul de șef al statului.

Vă propun o a treia cale pentru viitor, care nu contravine interesului de moment, o a treia cale susţinută în mare şi de societatea civilă, o a treia cale care priveşte alegerile din 2024. De aceea, adresez provocarea în a susţine o altă candidatură decât aţi gândi-o până acum la cea mai înaltă demnitate în stat. Motiv pentru care îmi anunţ de pe acum candidatura pentru preşedinţia României şi îmi retrag candidatura pentru orice altă funcţie în partid”, a spus Silviu Gelu Zetea la Congresul celor de la PNL.

Un om de afaceri care comercializează pălincă

Iniţial, el fusese prezentat ca unul dintre candidaţii la şefia unei comisii a PNL. Silviu Zetea este fondatorul firmei Zetea, care în 2019 vindea pălincă veche de 17 ani de cireşe amare în glob de sticlă cu fir aurit, la un preţ de 2.000 de euro. Licoarea a fost inspirată de balada lui Ciprian Porumbescu, Crai Nou.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: