Evenimentul Zilei > Politica > Condiţiile lui Mircea Geoană pentru o alianţă cu PRU: Coaliţie în jurul PSRo, respectând direcţia pro-occidentală
Condiţiile lui Mircea Geoană pentru o alianţă cu PRU: Coaliţie în jurul PSRo, respectând direcţia pro-occidentală

Condiţiile lui Mircea Geoană pentru o alianţă cu PRU: Coaliţie în jurul PSRo, respectând direcţia pro-occidentală

Preşedintele PSRo, Mircea Geoană, nu a luat o decizie privind colaborarea cu PRU şi enumeră condiţiile sale

"Am văzut în presă tot felul de speculații. Așa că cel mai bine este să clarific eu situația. Așa cum am spus și ieri, pericolul ca Tăriceanu și Băsescu, doi luptători împotriva justiției și a dezvoltării României, să fie veriga lipsă care va compune următoarea majoritate este extrem de mare. În principal din acest motiv, o coaliție a partidelor mici poate reprezenta o soluție. Dar nu în orice condiții. Ci o acțiune în jurul PSRO, respectând criteriile și valorile noastre privind o altă politică economică și socială, integritate, transparență și direcția pro-occidentală a României. Aceste lucruri nu sunt negociabile. Cât despre faimoasele poze, o discuție nu înseamnă un acord. Iar discuțiile viitoare cu toți posibilii parteneri vor depinde de respectarea acestor condiții și valori", a scris Geoană pe Facebook.

Geoană a fost fotografiat la o discuţie privată cu Sebastian Ghiţă, proaspăt intrat in PRU şi cu preşedintele PRU, Bogdan Diaconu.