Evenimentul Zilei > Justitie > INCREDIBIL! Curtea de Apel a inventat COMUNICAREA INSTANȚEI care TRATEAZĂ CHELIA. Un grefier garantează rezultatul în 14 zile
INCREDIBIL! Curtea de Apel a inventat COMUNICAREA INSTANȚEI care TRATEAZĂ CHELIA. Un grefier garantează rezultatul în 14 zile

INCREDIBIL! Curtea de Apel a inventat COMUNICAREA INSTANȚEI care TRATEAZĂ CHELIA. Un grefier garantează rezultatul în 14 zile

În cursul zilei de vineri, o fotografie în care apare o citație cu un final cel puțin ciudat a făcut furori pe forumurile de avocați din România.

Fotografia a fost postată inițial de avocatul de la Baroul Bacău Iustin Spoeală. El s-a mulțumit să scrie: `Paragraful final m-a bulversat total” și a postat imaginea.

E o informare a unui intimat (persoană care a câștigat un proces civil la fond, adversarul apelând prima decizie) cu privire la ce are de făcut pentru următorul termen din proces. La sfârșit scrie: „Notă – veți depune întâmpinarea în 2 exemplare, în termen de 15 zile de la primire, sub sancțiunea decăderii. CHELIA SE VINDECĂ în 14 zile. Dimineața trebuie să aplicați acest remediu.”

Avocații care au comentat imaginea susțin că documentul e real, că aparține unei curți de apel și că de vină pentru interferanța proces-chelie ar fi de vină grefierul care a luat copy-paste din alt document.

O avocată susține chiar că documentul face parte dintr-un proces al unei persoane importante și că acum face obiectul unei verificări a inspecției judiciare.