Evenimentul Zilei > Actualitate > COCALARUL care aruncă cu BANI pe străzile din Ploieşti cade în PENIBIL.Teancul de bani l-a DAT DE GOL | VIDEO
COCALARUL care aruncă cu BANI pe străzile din Ploieşti cade în PENIBIL.Teancul de bani l-a DAT DE GOL | VIDEO

COCALARUL care aruncă cu BANI pe străzile din Ploieşti cade în PENIBIL.Teancul de bani l-a DAT DE GOL | VIDEO

O înregistrare şocantă a fost postată pe Facebook de un tânăr din Ploieşti. El a fost filmat într-o maşină, în timp ce aruncă bani în ritm de manele oamenilor aflaţi într-o staţie de autobuz, pe care îi numeşte "şobolani".

„Hai să facem un bine la şobolanii ăstia. Bă, la care vă e foame, bă? Ia uitaţi, băi, plouă cu bani", strigă acesta în timp ce aruncă cu bani din autoturism.

Deşi vrea să pară plin de bani, tânărul devine penibil. Oamenii sunt uimiţi şi puţin sunt aceia care se apleacă după bani.

Situaţia devine şi mai jenantă având în vedere că teancul de bani pe care îl are în mână este format din bancnote de un leu.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.