Evenimentul Zilei > International > Cocaină la supermarket. Unde au fost ascunse drogurile ce trebuiau livrate în Polonia
Cocaină la supermarket. Unde au fost ascunse drogurile ce trebuiau livrate în Polonia

Cocaină la supermarket. Unde au fost ascunse drogurile ce trebuiau livrate în Polonia

Mai multe pachete de cocaină au fost descoperite în cutii de banane livrate către Carrefour.

Autoritățile din Polonia au anunțat reținerea a 160 kg de cocaină, descoperite în mai multe pachete de banane care trebuiau să fie distribuite lanțului de magazine Carrefour. Angajații magazinelor au descoperit „pachete suspecte”, joi, 10 iunie, în centrul capitalei Poloniei.

Marfa a fost securizată

Joi, mai mulți angajați ai lanțului de magazine Carrefour au anunțat descoperirea unor pachete suspecte în mai multe cutii de banane. Reprezentanții supermarketului au anunțat organele Poliției Locale. Agenții au securizat marfa și au deschis o investigație.

„Ei au prevenit imediat poliţia, care a securizat rapid transportul şi a deschis o anchetă”, a transmis Carrefour Polska, potrivit presei internaționale.

„Compania noastră cooperează deplin cu anchetatorii”, au mai spus reprezentanții companiei.

Cât costă captura

Agenții de Poliție au estimat că noua captură se ridică la peste 6, 7 milioane de euro. Organele abilitate nu au informat, până la momentul prezent, cu privire la proveniența drogurilor, susține presa internațională.

Potrivit declarațiilor purtătorului de cuvânt al Poliţiei, Sylwester Marczak, cocaina a fost confiscată în mai multe zone din regiunea Varşoviei şi din regiunea vecină Lodz, potrivit Agerpres.

Pachetele în care se aflau drogurile erau de culoare verde.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: