Evenimentul Zilei > Actualitate > CLUBUL depravaţilor din toată lumea. Apare şi DUCESA DE CAMBRIDGE… Detalii murdare, alertă tabloidă în UK
CLUBUL depravaţilor din toată lumea. Apare şi DUCESA DE CAMBRIDGE… Detalii murdare, alertă tabloidă în UK

CLUBUL depravaţilor din toată lumea. Apare şi DUCESA DE CAMBRIDGE… Detalii murdare, alertă tabloidă în UK

Secretele plăcerilor carnale au atras atenția presei de orientare tabloidă din Regatul Marii Britanii, după ce detaliile care privesc un eveniment strict secret au ajuns în mâna jurnaliștilor. Luna viitoare va fi marcată de o seară de depravare cum Londra nu a mai văzut.

Clubul discret Killing Kittens, faimos pentru conacul luxuriant în care organizează petreceri pline de sex și depravare, va găzdui un nou eveniment, de la care nu vor lipsi râurile de șampanie, măștile misterioase și nuditatea. Totul se va întâmpla în luna iunie, la Londra, scrie publicația tabloidă Daily Star.

În general, petrecerile sunt strict-secrete, iar invitații primesc detaliile confidențiale prin e-mail, cu doar 24 de ore înainte de petrecere, astfel comunicându-li-se regulile, condițiile și adresa. Killing Kittens a fost început în 2005 de antreprenoarea Emma Sayle, care a urmat aceeași școală ca Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, Downe House.

Următorul eveniment se anunță foarte diferit de cele de până acum, având în vedere că aproape 70% dintre invitați vor fi femei, mai ales cu vârstele cuprinse între 20 și 25 de ani. Ajunși la locul petrecerii care pune pe jar presa tabloida, membrii clubului pot merge în camere separate, pot fi discreți sau în centrul atenției, dar nu sunt obligați să intre în jocurile sexuale, putând și să se bucure de câteva băuturi sau să danseze.

Această petrecere nu va avea o tematică anume sau vreun plan, fiecare va fi liber să își seteze propriul ritm și propria sa plăcere.