Evenimentul Zilei > Sport > Clotilde Armand anunță că vrea Baza Pro Rapid. Ce intenții are primarul Sectorului 1
Clotilde Armand anunță că vrea Baza Pro Rapid. Ce intenții are primarul Sectorului 1

Clotilde Armand anunță că vrea Baza Pro Rapid. Ce intenții are primarul Sectorului 1

Clotilde Armand vrea să aducă în administrarea Primăriei Sectorului 1 un domeniu foarte valoros, baza Pro Rapid.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, are planuri cu Baza Pro Rapid. Locul unde echipa de fotbal Rapid se pregătea în perioada de glorie. Atunci când era patronată de George Copos. Între timp, locul a rămas al nimănui și totul s-a degradat. Edilul a anunțat că vrea ca baza respectivă să ajungă în administratea Primăriei Sectorului 1. Clotilde Armand a afirmat că astfel se vor putea face investiții la Pro Rapid.

Clotilde Armand, despre intențiile pe care le are cu Baza Pro Rapid

„Reabilităm Baza Sportivă Pro Rapid. Anul trecut, fosta conducere a primăriei a vrut să construiască în locul Bazei Pro Rapid un complex rezidenţial şi să-i schimbe destinaţia. Am reuşit să oprim atunci acest demers care ar fi permis distrugerea bazei sportive prin PUZ-ul Coordonator al Secolului 1.

În prezent, Baza Sportivă Pro Rapid se află în administrarea Ministerului Finanţelor. Vom depune toate eforturile necesare pentru ca această bază sportivă să ajungă în proprietatea Municipiului Bucureşti şi în administrarea Primăriei Sectorului 1 pentru a putea face investiţii aici, potrivit legii.” A anunțat Clotilde Armand într-o postare pe contul de Facebook.

Dan Tudorache, fostul primar al Sectorului 1 a încercat în mandatul său să mute Baza Pro Rapid. De la Ministerul Finanțelor, la primăria de sector. Însă, nu a reușit această mișcare.

„E păcat, s-au băgat bani acolo, arăta ca o bază a unui club top class”

Fost jucător al echipei Rapid, Florin Motroc a vorbit despre însemnătatea pe care o are baza din punct de vedere sportiv. „Acea bază este fantastică și este necesară oricărui club serios care își dorește să facă performanță. Acolo este o nebuloasă cu tot ce ține de acte. E păcat, s-au băgat bani acolo, arăta ca o bază a unui club top class.

M-am pregătit acolo, am pregătit echipe acolo și m-am speriat când am văzut cum arată acum Pro Rapid. Este mare păcat!” A declarat Florin Motroc la Digi Sport.