Evenimentul Zilei > Actualitate > Cleopatra Stratan visează să meargă la Conservator și să cânte cu Lady Gaga
Cleopatra Stratan visează să meargă la Conservator și să cânte cu Lady Gaga

Cleopatra Stratan visează să meargă la Conservator și să cânte cu Lady Gaga

Din mogâldeața care cânta versurile haioase ale piesei „Ghiță”, Cleopatra Stratan s-a transformat, precum un fluture, într-una dintre cele mai frumoase apariții de pe sticlă. Adolescenta de acum aproape că nu a păstrat nicio urmă din Cleopatra cea mică pe care o vedeam la tv în urmă cu 12 ani. În tot acest proces de metamorfozare, fiica lui Pavel Stratan a devenit un artist dedicat muzicii, teatrului și caută să urce iar scările gloriei.

La 15 ani, Cleopatra a reintrat cu forță în topurile muzicale, direct pe locul 1 cu piesa „Te las cu inima”. Românii au făcut ochii mari văzând transformarea uluitoare a moldovencei, dar și versurile piesei care fac referire la o poveste de dragoste între ea și un băiat. „Te las cu inima, o noapte tu cu ea, s-o poți reanima”, sună refrenul piesei care a strâns aproape 10 milioane de vizualizări pe youtube.

Ascensiunea o încântă și, în exclusivitate pentru EVZ, Cleopatra a dezvăluit că ar vrea să ajungă mult mai sus, să cânte cu artiști de talie mondială: „Aș vrea să colaborez cu Lady Gaga, Beyonce, Bruno Mars, Demi Lovato… Aceștia sunt artiștii mei preferați.

Dar până acolo mai e. Sper ca în viitor să continui studiile muzicale la Conservator”, spune Cleo cu o maturitate surprinzătoare în voce. Redevine copil și se hlizește când își amintește de hitul „Ghiță”. De atunci izvorăște cea mai dragă amintire a ei.

”Au fost foarte multe momente fantastice atunci, clipe pe care le-am trăit alături de prieteni și familia mea. Îmi amintesc cum era scena plină de flori și de jucării”, ne-a povestit frumoasa moldoveancă.

 

Pe lângă muzică, îi place să gătească

E o fire creativă și toate hobbyurile ei izvorăsc din această chemare a ei: „Am descoperit teatrul. Mi-a venit ideea să fac lecții de teatru și am ajuns în Teatrul Național din Chișinău, am început lecțiile de artă a vorbirii. Mai sunt pasionată de lucru manual, dar și de gătit”, spune ea.

Copilul minune cu 6 recorduri mondiale

Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârstă de 3 ani, când hit-ul ei, „Ghiță“, s-a auzit inclusiv în țări ca Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are și propria ei păpușă, iar în anul 2009 este inclusă în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.

Artista născută în Republica Moldova are în palmares șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în fața unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.