Evenimentul Zilei > Actualitate > Războiul interlopilor români s-a mutat peste graniță. Baie de sânge la Londra
Războiul interlopilor români s-a mutat peste graniță. Baie de sânge la Londra

Războiul interlopilor români s-a mutat peste graniță. Baie de sânge la Londra

Clanul Duduianu este pe picior de război, după o răfuială care a avut loc la Londra. Un membru al unui clan rival, Cosmos, din Iași, a fost înjunghiat, se zice, la comanda lui Anaser Duduianu.

Clanul Duduianu este pe picior de război!

Lumea interlopă este în fierbere. Clanurile interlope par să-și fi mutat răfuielile peste graniță. Un membru al temutului clan Cosmos, din Iași, a fost înjunghiat la Londra. Atacul ar fi fost comandat de temutul Anaser Duduianu. Acesta ar fi fugit la Londra, după ce a fost acuzat că l-ar fi șantajat și jefuit pe manelistul Florin Salam.

Uninterlop, membru clanului Cosmos, din Iași, a fost înjunghiat de câțiva indivizi, la finalul unei partide ilegale de poker. Agresorii ar fi fost trimiși de Anaser Duduianu. Incidentul s-a petrecut într-o locație situată la periferia capitalei, Londra.

Adrian Hârjan, unul dintre membrii importanți ai clanului Cosmos, ar fi fost atacat cu cuțitele de mai mulți agresori, relatează Spynews.ro. Se pare că aceștia nu au dorit să-l omoare, ci doar să-i transmit un avertisment. Asta deoarece rănile interlopului sunt destul de ușoare și nu i-au pus în pericol viața.

În spatele acestui atac ar fi fost Anaser Duduianu, interlopul bucureștean care a fost acuzat că l-ar fi șantajat pe Florin Salam.

Clanul Duduianu este pe picior de război

După atacul de la Londra, unul dintre liderii clanului Cosmos a ținut să le dea replica agresorilor din rândul Duduienilor. Acesta a făcut o postare pe Facebook, în care a ținut să arate că atacul nu l-a afectat.

„Când am ajuns acolo, erau deja gărzi. Noi nu suntem prăduitori. Noi murim greu. Suntem samurai. Suntem născuți să ne luptăm… Este greșit ce ai făcut tu, Anaser!”, au anunțat aceștia.

Clanul interlop Cosmos Tănase este unul dintre cele mai periculoase din Iași. Membrii acestuia se ocupă, printre altele, conform presei germane, cu trimiterea copiilor la cerșit. Aceștia sunt mutilați, ca să atragă atenția și mila trecătorilor. Clanul este condus de Cosmos Tănase, căruia i se mai spune și Prințul Țiganilor.