Mirel Curea a remarcat o situație curioasă creată de premier, anunțată și anterior pe EVZ Play. „România are niște costuri la împrumuturi mai mari decât 22 de state luate la un loc. Peste cifrele astea înspăimântătoare, omul e atât de senin și de sigur pe el că nu răspunde Parlamentului”. Jurnalistul a invocat ipoteza ca Florin Cîțu să fie susținut din afară.

Săftoiu: Ține de natura lui, Cîțu are o doză de aroganță

„Nu știu dacă domnul Cîțu e dorit de afară. Nu cred că e sprijinit.Ține de natura lui, are o doză de aroganță pe care o remarc și eu în ultimul timp. Pentru mine și ca fost om de presă, și ca fost om de comunicare a fost surprinzător modul în care a răspuns la acele întrebări”, a remarcat Adriana Săftoiu.

L-a afectat foarte tare scandalul, a remarcat moderatorul referitor la documentul respectiv, punctajul privind campania internă din PNL. Anterior, Ludovic Orban ceruse demiterea colaboratorilor din Guvern care au redactat și au transmis acel document.

Invitata lui Robert Turcescu a confirmat ipoteza că puterea l-a afectat pe actualul premier, aducând în discuție precedentul context în care a remarcat că „puterea le ia oamenilor mințișoarele”. E vorba de perioada în care a fost consiliera fostului președinte Traian Băsescu, perioadă care i-a fost sursă de inspirație pentru o carte.