Cîrstoiu: Nu mă retrag. Să anunțe Ciolacu că mă retrage. Nu iau bani, nu am acțiuni la clinica soției

Cîrstoiu: Nu mă retrag. Să anunțe Ciolacu că mă retrage. Nu iau bani, nu am acțiuni la clinica soției Sursa foto: Facebook

Exclusiv. Candidatul coaliției PNL-PSD Cătălin Cîrstoiu a declarat, în exclusivitate pentru Evenimentul zilei, că nu se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei.

Cîrstoiu: Nu mă retrag

El a declarat, la podcastul „Hai Live!”, cu Dan Andronic și Robert Turcescu, că nu are „nicio mâță în sac” și că nu are, deocamdată, motive să se retragă din cursă.

Medicul Cîrstoiu a mai spus că nu a simțit niciun fel de ostilitate la ședințele de coaliție la care a participat.

El a adăugat încă că se simte oarecum singur în campanie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cătălin Cîrstoiu a mai spus că penru el are sens candidatura doar dacă va face parte dintr-o echipă, adică dacă va avea susținere din partea consiliarilor municipali ai PNL și PSD.

Ce ar face ca primar

Candidatul coaliției a dezvăluit că sub bulevardele Magheru și Bălcescu se află un tunel subteran care ar putea fi folosit.

Medicul a relatat și un incident cu actualul primar general Nicușor Dan cu privire la o parcare în fața Spitalului Universitar. El a spus că poriectul căruia i se opunea actualul primar este în valoare de 700 de milioane de euro.

Cătălin Cîrstoiu a mai spus că ar participa la orice dezbatere, cu orice candidat, și a adăugat că nu înțelege de ce alți candidați se feresc de dezbatere.

Medicul a precizat că lui i se pare absolut normal să discute cu oricine.

Cîrstoiu despre Ciolacu: să anunțe el că mă retrage

Întrebat cine se află în spatele campaniei negative contra sa, Cătălin Cîrstoiu a nominalizat în primul rând USR.

În al doilea rând, a spus candidatul la Primăria Generală a Capitalei, nu ar exclude nici PUSL, formațiune care îl susține pe primarul Cristian Popescu Piedone. „Mă mai uit și eu la Antena 3”, a adăugat doctorul de la Universitar.

Întrebat dacă se va retrage sau nu, Cîrstoiu a declarat: „dacă Ciolacu îmi cere să mă retrag, o să-i spune: «Anunță tu!»”.

Cătălin Cîrstoiu a explicat că nu a luat niciodată bani de la clinica soției sale, și că nici nu este acționar la clinica Anemona. Medicul a explicat că există mai multe companii care conțin „Anemona” în denumire, una a socrului său, de pediatrie, alta cea care deține clinica, și o a treia, care se ocupă cu închirieri de apartamente și imobiliare, este firma de la care a încasat dividende.