Evenimentul Zilei > Politica > Ciolacu tună și fulgeră. Greva încinge spiritele. „Au ieșit azi, în haită, să spună că PSD e de vină!”
Ciolacu tună și fulgeră. Greva încinge spiritele. „Au ieșit azi, în haită, să spună că PSD e de vină!”

Ciolacu tună și fulgeră. Greva încinge spiritele. „Au ieșit azi, în haită, să spună că PSD e de vină!”

Marcel Ciolacu, liderul social democraților, tună și fulgeră după ce liderii Coaliției de guvernare au acuzat că PSD este de vină pentru protestul de la metrou.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac extrem de dur la liderii din Coaliția de guvernare după ce aceștia au declarat că social democrații sunt de vină pentru greva de la metrou.

Pentru a acoperi haosul provocat de noile restricții anunțate aseară, pentru a-și acoperi lipsa de soluții, liderii Coaliției au ieșit azi, în haită, să spună că ”PSD e de vină!” pentru protestul de la metrou.

„Ne închid din nou în case, iau măsuri fără nicio logică, închid din nou școlile, nu au nicio soluție pentru a stopa în mod real pandemia, dar aruncă vina pe PSD”, scrie Marcel Ciolacu, într-o postare pe rețele sociale.

Redăm postarea lui Marcel Ciolacu

„O minciună ordinară! Ceea ce se întâmplă la metrou nu are nicio legătură cu PSD, ci reprezintă doar o altă petardă a Coaliției. Ne închid din nou în case, iau măsuri fără nicio logică, închid din nou școlile, nu au nicio soluție pentru a stopa în mod real pandemia, dar aruncă vina pe PSD!

Sunteți la putere să guvernați, nu să asistați! Terminați cu propaganda! Voi ați pus conducerea Metrorex care trebuie acum să ia măsuri! Deblocați traficul, aplicați legea în conflictul pe care voi l-ați creat și lăsați fake-news-urile menite să acopere carantinarea țării!

Mâine, după ce această diversiune se va sfârși, românii vor sta în continuare în case, nu vor avea bani, nici testare și nici vaccinare”, scrie Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Circulaţia trenurilor de metrou este perturbată de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM . În acest context Societatea de Transport Bucureşti – STB SA a mărit la maximum posibil parcul de vehicule, în special pe liniile care funcţionează pe trasee care asigură transportul între staţiile de metrou, chemând la lucru chiar şi angajaţii de la domiciliu.

Premierul Florin Cîţu a afirmat că protestul de la metrou este unul ilegal şi i-a solicitat ministrului de Interne, Lucian Bode, să ia măsuri. Faptul că sindicatul USLM blochează metroul bucureştean este o palmă dată întregii Românii, iar când interese mafiote sunt ameninţate, o mână de oameni se agită pentru păstrarea unor privilegii şi sinecuri, scrie vineri dimineaţa ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, pe pagina sa de Facebook.