Evenimentul Zilei > Politica > Ciolacu îl acuză pe Voiculescu: „Nu are nimic sfânt pe lumea asta şi tratează la fel şi vii şi morții”
Ciolacu îl acuză pe Voiculescu: „Nu are nimic sfânt pe lumea asta şi tratează la fel şi vii şi morții”

Ciolacu îl acuză pe Voiculescu: „Nu are nimic sfânt pe lumea asta şi tratează la fel şi vii şi morții”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a lansat, luni seara, un atac dur la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, pe care l-a numit „animal”, în urma imaginilor tulburătoare care au culminat cu evacuarea în miez de noapte a pacienților de la Spitalul de Ortopedie „Foișor” din București.

Ciolacu a anunţat că, în urma evenimentelor dramatice din sănătate, PSD a depus o nouă moțiune simplă, a doua de când Voiculescu este ministru.

„Unde e când animalul ăsta nu lasă morții?”

Liderul PSD îl acuză pe Vlad Voiculescu că a dovedit că „nu are nimic sfânt pe lumea asta şi tratează la fel şi vii şi morții”.

„E de bun simț să depunem o moțiune simplă. Se confirmă că după ce am pierdut transplantul pulmonar, pierdem și transplantul osos. Am înțeles că este ordin și pentru Fundeni, pentru tratarea cancerului, să pierdem și transplantul de ficat și rinichi. De când e ministru, nu a făcut nimic, a boicotat tot. Nu a plătit cadrele medicale, care făceau campania de vaccinare”, a spus Marcel Ciolacu, în direct la un post de televiziune.
Marcel Ciolacu a reamintit că am ajuns pe locul 10 la mortalitate la nivel mondial şi planul actualei guvernări este de a distruge sistemul public din sănătate.

„Unde e domnul Iohannis, care ieșea zilnic cu PSD? Unde e când animalul ăsta (n.r Vlad Voiculescu) nu lasă morții? Unde e conducătorul iubit al nației române?”, a întrebat Marcel Ciolacu, scrie Antena3.

Chiar în timpul declarațiilor sale, trei pacienţi cu COVID-19 şi-au pierdut viaţa la Unitatea mobilă de Terapie intensivă de la Spitalul „Victor Babeş”.

Trei morți la Spitalul Victor Balș

Trei persoane au murit la spitalul Victor Babeș din București după ce după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI.

În unitatea mobilă a ATI erau internați nouă pacienți. Trei dintre aceștia și-au pierdut viața, în vreme ce ceilalți cinci au fost transferați la alte spitale.

reprezentant al firmei distribuitoare a ventilatoarelor, a refuzat să intre în TIR, chiar dacă ventilatoarele au rămas, în continuare, în avarie, iar trei oameni au murit, în timp ce alţi cinci au fost salvaţi în ultima clipă.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: