„Mulţimile de studenţi s-au îngrămădit în Florida pentru vacanţa de primăvară, sfidând recomandările din partea guvernanţilor federali şi din partea Centrului pentru Control al Bolilor cu privire la Coronavirus.

Oficialii din Sănătate au recomandări împotriva adunărilor de 10 sau mai multe persoane. Barurile şi restaurantele din Miami se închid devreme, iar unele plaje au fost închide pentru a evita răspândirea infecţiei”, informează BBC într-o filmare cu reacţiile studenţilor.

În acest context, amintim că în plină epidemie de Coronavirus, Guvernul Statelor Unite ale Americii se pregăteşte pentru „18 luni cu mai multe valuri de îmbolnăvire”.

Ştirea-şoc a fost publicată joi de jurnaliştii CNN pe baza unui raport oficial, care reprezintă unul dintre cele mai negre scenarii pentru administraţia de la Washington.

Atenţie! Anunţul vine la aproape două luni de la semnalarea primului caz de Covid-19 pe teritoriul american.

În spitalele de pe peste Ocean este stare de urgenţă pe fondul epuizării rapide a rerurselor necesare combaterii temutului virus apărut în China.

În plus, răspândirea epidemiei nu încetineşte, iar liderii de la Casa Albă sunt în alertă de gradul zero, mai ales din cauza faptului că numai în ultimele 24 ore cazurile de infectare au crescut cu 40% în SUA.

În aceste condiţii extreme, aproape 9.000 de americani au fost testaţi pozitiv cu teribilul Coronavirus şi cel puţin 149 şi-au pierdut viaţa după ce l-au contractat.

CEL MAI NEGRU SCENARIU. DETALII-BOMBĂ