Evenimentul Zilei > Politica > Cine îl înlocuiește pe Andi Manciu la cârma Grupului de Comunicare Strategică. Au lucrat la același post de televiziune
Cine îl înlocuiește pe Andi Manciu la cârma Grupului de Comunicare Strategică. Au lucrat la același post de televiziune

Cine îl înlocuiește pe Andi Manciu la cârma Grupului de Comunicare Strategică. Au lucrat la același post de televiziune

După demisia lui Andi Manciu de la șefia Grupului de Comunicare Strategică, locul acestuia va fi luat de fosta jurnalistă Mioara Costin. Ea a fost numită recent consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Fosta jurnalistă de la Realitatea Plus va prelua de miercuri, 28 aprilie, coordonarea Grupului de Comunicare Strategică, a transmis marți seara, predecesorul acestuia în funcție, Andi Manciu, pe grupul de comunicare al campaniei de vaccinare.

Mioara Costin ne va ține la curent cu vaccinarea

Mioara Costin a fost de-a lungul timpului, jurnalistă la ziarul Puterea, după care s-a mutat la site-ul Realității TV – realitatea.net. Ulterior a trecut în televiziune, fiind reporter pe politic și prezentator al postului tv. În urmă cu mai bine de o lună, această își anunța demisia de la Realitatea, scrie RomâniaTV.

„Pe 10 martie mi-am anunţat şefii din redacţie că voi pleca de la Realitatea Plus. Sunt aproape 7 ani de stat aici, în care am trecut prin toate etapele. Site, un fel de invitat în studio, o emisiune prezentată, reporter pe politic. Dar nu am renunţat niciodată sa fac teren, chiar dacă ajungeam mai rar, la început. M-a invatat presa scrisă că nu poţi fi jurnalist dacă nu faci teren. Vor urma niste zile de concediu, apoi o perioada de preaviz in care lucrez, in aprilie. După care vom avea drumuri separate”, anunţa Mioara Costin în 15 martie, printr-o postare pe Facebook.

Din echipa Mioarei Costin va face parte şi Dana Păcurar, de asemenea fost reporter Realitatea TV. Păcurar a plecat de la staţia de ştiri în ianuarie 2021, după ce s-a întors din concediul de maternitate.

A fost reporter pe politic vreme de zece ani la Realitatea (2008-2018), ea lucrând mai apoi la Camera Deputaţilor şi Parlamentul European.

Manciu nu a rămas pe drumuri

Recent plecatul Andi Manciu a fost considerat drept unul dintre apropiații liderului PNL, Ludovic Orban. Drept dovadă stă și răspunsul șefului Camerei Deputaților. Întrebat de ce și-a dat demisia Manciu, Orban a spus: „Ca să revină la partid, șeful departamentului de relații cu dumneavoastră (presa – n.red.)”.

Mai mult, surse autorizate susțin că va primi șefia agenției de știri Agerpres.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.