Evenimentul Zilei > Social > Cine este italianul Cesare Emendatori, diagnosticat cu coronavirus. Imagini în articol
Cine este italianul Cesare Emendatori, diagnosticat cu coronavirus. Imagini în articol

Cine este italianul Cesare Emendatori, diagnosticat cu coronavirus. Imagini în articol

Cesare Emendatori, diagnosticat cu noul coronavirus după ce a petrecut weekendul în România conduce propria afacere, mai precis are Trattoria la Romagnola unde găteşte chiar el: se mănâncă şi se cântă.  Acesta este căsătorit cu o româncă, Alina Volintiru, şi au un copil.

Cesare Emendatori El este italianul de 71 de ani care a fost diagnosticat cu noul coronavirus, după ce a fost în România weekendul trecut. Potrivit comunicatului Italianul de 71 de ani venise în vizită la rudele partenerei sale de viaţă, în Craiova.

Italianul are reşedinţa în oraşul Cattolica (regiunea Emilia Romagna).  El se află în acest moment internat la spitalul din Rimini, secţia de boli infecţioase, dar starea sănătăţii lui nu este gravă. Ministerul român de Externe a transmis că a făcut demersuri, în regim de urgență, pe lângă autoritățile locale pentru obtinerea de informatii suplimentare, inclusiv cetățenia pacientului și cu privire la eventuala ședere a acestuia pe teritoriul României.

Acesta a venit în vizită la rudele soţiei sale în Craiova, în perioada 18-22 februarie, la partide de vânătoare și la întâlniri de afaceri. După revenirea din România, acesta s-a prezentat la urgență cu simpotome de gripă și, după teste, a fost confirmat cu noul coronavirus.

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare
Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, persoane zâmbind, oameni stând jos, masă şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând jos, masă şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, mănâncă, mâncare şi interior
Cesare Emendatori: Aici puteţi vedea imagini cu atmoserfera de la Trratoria italianului.