Evenimentul Zilei > Monden > Cine este este bunica secretă a Oanei Zăvoranu
Cine este este bunica secretă a Oanei Zăvoranu

Cine este este bunica secretă a Oanei Zăvoranu

Într-o aneză a vilei familiei Zăvoranu, de la Afumați, trăiește de câțiva ani, ascunsă de ochii lumii, bunica Oanei Zăvoranu, în vârstă de 91.

Cele două s-au revăzut ieri, după multă vreme, Oana liniștind-o pe bunica ei adoptivă, căreia îi spune Fima, că nu se va întâmpla nimic rău cu ea. "Sunt nepoata ta prin alianță. Ce să se întâmple cu tinerău? Mă vezi vreun om rău să te arunc în stradă pe tine?", i-a spus Oana Zăvoranu, potrivit spynews.ro.

Bătrâna a destăinuit apoi um a fost viaţa ei cu Mărioara Zăvoran. "De-ai ști la câte umilințe și la câtă suferință a fost Țuțu pus  Am tăcut, m-am făcut că nu văd. De multe ori m-am simţit jignită. Dumnezeu să o odihnească în pace, dar cât am plâns eu în casa asta. Se purta distant, adică mănânci cu servitoarele la masă și mie îmi trimitea ca la cuțu mâncare. Îmi iei bunurile și averile și casă și masă și bani și cecuri și tot. Și acum, vara asta m-a pus să scot, să lichidez toate cecurile. Mă întrebam ce am meritat să stau aici şi să nu stau în apartamentul meu. Eu nu ştiu ce a făcut cu el, ori la închiriat, ori nu. Nu știu cum nu am înnebunit", a mărturisit femeia.