Cine este Dan Ursa, semifinalist Survivor România 2023. Povestea de viață a concurentului care luptă pentru marele premiu

Cine este Dan Ursa, semifinalist Survivor România 2023. Povestea de viață a concurentului care luptă pentru marele premiu Sursă: Youtube

Darius Dan Ursa este unul dintre semifinaliștii de la Survivor România 2023. El a povestit că această competiție i-a dat șansa să își testeze limitele și să vadă viața cu alți ochi. Concurentul a mai mărturisit și lucruri pe care cei de acasă nu le știau.

Darius Dan Ursa este unul dintre semifinaliștii de la Survivor România 2023. Acesta este din Cluj, are părul brunet și ochii verzi. Înainte de a intra în competiție, el a explicat și de ce a acceptat provocarea de la PRO TV.

„Zvonurile sunt adevărate, dragii mei! În curând îmi voi testa limitele fizice și mentale, într-o provocare extraordinară, în echipa celor 12 Războinici din Survivor România 2023. Vă invit să mă urmăriți și să mă susțineți cât mai mult în noua mea aventură!', a anunțat Darius Dan Ursa pe contul lui de Instagram, înainte de participarea la Survivor România 2023.

Concurentul de la Survivor România este căsătorit cu Corina, femeia care l-a încurajat cu fiecare ocazie, după spusele lui. „Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele. Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză’, spunea Darius Dan Ursa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Despre Dan Ursa se mai știe că lucrează ca director zonal de vânzări. Din pozele postate pe contul lui de Instagram, se observă că este pasionat de călătorii, de tir cu arcul, de sporturi de iarnă, de echitație, de scuba diving, dar și de zborul cu avioane de mici dimensiuni. Acesta a călătorit în Zanzibar, în Tanzania unde a stat cu tribul Massai, în Egipt, în Thailanda, în Turcia și în Bangkok.

Survivor România

Sursa foto: Survivor Romania / Facebook

A fost la un pas de eliminare

Dan Ursa a fost și la un pas de eliminare la Survivor România 2023. Acesta a fost propus să plece acasă alături de Kamara, luna trecută, în aprilie, dar a primit a doua șansă.

Alin Chirilă a fost cel care a considerat că Dan Ursa trebuie să părăsească competiția și și-a argumentat decizia: „Este fals și mă incomodează”. Cu toate astea, el va ajunge în finală pe data de 24 mai 2023. Concurenții rămași în concurs sunt Dan Ursa, Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Alexandra Ciomag. Alexandra Porkalob a fost eliminată în ediția de luni, 22 mai 2023.

Fanii au scris în mediul online că Dan Ursa și Carmen Grebenișan sunt cei care au șanse la marele premiu, potrivit Viva.