Evenimentul Zilei > Monden > Cine este câștigătorul Chefi la Cuțite 2021. Narcisa Birjaru a impresionat jurații cu farfuria sa
Cine este câștigătorul Chefi la Cuțite 2021. Narcisa Birjaru a impresionat jurații cu farfuria sa

Cine este câștigătorul Chefi la Cuțite 2021. Narcisa Birjaru a impresionat jurații cu farfuria sa

S-a anunțat câștigătorul marelui premiu al show-ului culinar Chefi la Cuțite 2021. Narcisa Birjaru este marea câștigătoare a concursului.
Emoțiile sunt mari. Gina Pistol, co-prezentatoarea show-ului culinar Chefi la Cuțite 2021 a anunțat cine este finalistul competiției.  Narcisa Birjaru va pleca acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro.

„Mușchi de vacă. Cartoful dulce, superb. Piureul de păstârnac este cel pe care l-am visat toată viața mea”, a spus Cătălin Scărlătescu despre farfuria Narcisei Birjaru.

„Mă rog la Dumnezeu să fie totul bine”, a spus Narcisa Birjaru, după ce și-a gătit farfuria.

Jurații, 15 la număr, au gustat cele trei meniuri propuse: salată de crab pentru Elena Matei, raviollo cu carne de crab pentru Cătălin Amarandei și see-breeze-starter cu creveți pentru Narcisa Birjaru. Gina Pistol a anunțat că farfuria Narcisei Birjaru a câștigat.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au intrat în marea finală cu câte un concurent, conform regulamentului competiției. Narcisa Birjaru, Elena Matei și Cătălin Amarandei au fost concurenții care au luptat în marea finală a sezonului 9.

Prezicerile s-au adeverit

La începutul lunii iunie, surse au informat, public, cine este câștigătorul Chefi la Cuțite 2021. Potrivit unor detalii publicate pe un cont de pe Instagram, Narcisa Birjaru a fost deja aleasă pentru a câștiga competiția.

O femeie ar urma să câștige Chefi la Cuțite 2021, iar publicul va rămâne dezamăgit, susțin surse. Potrivit informațiilor postate de un cont de pe rețelele de socializare, concurentul Ștefan nu se află printre cei trei finaliști ai competiției.

Ștefan, cuțitul de aur al lui Chef Dumitrescu, nu se află printre finaliști, potrivit unor informații publicate pe Instagram. Mai mult decât atât, niciun concurent cu cuțit de aur nu a intrat în finală, susțin aceleași surse.

„Cu două zile înainte de finală, s-au stabilit/impus meniurile pentru fiecare finalist. Elenei și lui Cătălin li s-a interzis, cu desăvârșire, să gătească vită, motiv pentru care au fost constrânși să gătească pește!

Nu vă impacientați, că main course-ul finalei nu a fost văduvit de vită, căci Narcisa Birjaru a fost singura care a avut dezlegare la vită, cu un meniu gătit și conceput de Alex (fost coleg de echipa, cuțitul de aur din echipa verde – n.r.)!

Când vreodată peștele câștigă în fața vitei?! Gustul minunatei tocane țigănești, rămas impregnat încă din battle-ul 6 în memoria întregii producții ale emisiunii Chefi la Cuțite, dar și pe fondul evenimentelor colorat de scandaloase, care au ținut prima pagină a ziarelor în decembrie 2020 – ianuarie 2021, a decis câștigătorul competiției”, se arată pe pagina de Instagram @viperele_vesele.