Evenimentul Zilei > Monden > Nu e încă un banc cu Chuck Norris! Actorul, nevoit să dezmintă că a fost la Capitoliu
Nu e încă un banc cu Chuck Norris! Actorul, nevoit să dezmintă că a fost la Capitoliu

Nu e încă un banc cu Chuck Norris! Actorul, nevoit să dezmintă că a fost la Capitoliu

Actorul Chuck Norris a fost obligat să dezmintă zvonurile conform cărora a participat la mișcările de protest de la Capitoliu, din Washinghton, de zilele trecute. A fost nevoit să facă ia poziție după apariția unei fotografii cu un bărbat care îi seamănă la perfecție.

A participat Chuck Norris la protestul de la Capitoliu de zilele trecute?

Chuck Norris, în vârstă de 80 de ani, a fost nevoit să facă acest lucru după apariția unei fotografii din timpul mișcărilor de protest de la Capitoliu. În imagine, care a făcut înconjurul rețelelor de socializare, apare un bărbat care seamănă izbitor de bine cu actorul american.

Actorul a precizat că nu s-a aflat în mulțimea care a luat cu asalt clădirea parlamentului american de la Washington. Fotografia a fost postată pe Twitter și prezenta un susţinător al preşedintelui Donald Trump şi un alt bărbat, roşcat şi cu barbă. Aceasta a fost însoțită de un comentariu care făcea trimitere la cunoscutul actor:

„Atenţie, chiar nu menţionează nimeni faptul că Chuck Norris a fost la insurecţia MAGA?”.

MAGA îi desemnează pe susţinătorii lui Donald Trump. Literele sunt acronimul în limba engleză al sloganului folosit de preşedintele republican în campaniile sale electorale: „Make America Great Again”.

În traducere, „Să facem America măreaţă din nou”.

Chuck Norris spune că nu a fost la Capitoliu

chuck norris capitoliu

Chuck Norris a comentat într-o postare pe Twitter, dezmințind știrile conform cărora el ar fi cel din imagine. El a precizat că este vorba doar de o asemănare.

„Am aflat recent că a existat o sosie Chuck Norris la revoltele de la Capitoliu din D.C. Nu am fost eu, n-am fost acolo. Nu este loc pentru violenţe de nici un fel în societatea noastră. Sunt şi voi fi mereu de partea Legii şi Ordinii. Prietenul vostru, Chuck Norris”, a scris actorul pe contul său de Twitter.

Managerul actorului a confirmat confuzia

Declarațiile sale au fost confirmate și de managerul acestuia, Erik Kritzer. El a dorit să  înlăture orice umbră de îndoială cu privire la acest subiect.

„Acesta nu este Chuck Norris. Este un candidat la rolul de dublură, însă Chuck arată mult mai bine”, a apreciat Kritzer într-un comunicat de presă.

El a mai spus că actorul s-a retras la ranch-ul său din Texas, unde locuiește alături cu familia.

„Chuck se află în ranch-ul său din Texas, unde continuă să locuiască împreună cu familia”, a adăugat reprezentantul actorului.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.