Chivu dă târcoale naţionalei: "Îl aştept pe Piţurcă în Italia"

Chivu dă târcoale naţionalei: "Îl aştept pe Piţurcă în Italia"

Fostul căpitan al naţionalei, care astăzi a împlinit 32 de ani, n-a spus răspicat că-l va refuza categoric pe selecţioner, dacă acesta îi va cere să revină la prima reprezentativă a României.

Cristi Chivu a împlinit astăzi 32 de ani şi a avut grijă să îl anunţe pe Victor Piţurcă, selecţionerul naţionalei României, că îl aşteaptă în Italia la o discuţie. Chivu a tot dat semnale în ultimul timp că ar vrea să se întoarcă printre tricolori, dar evită s-o spună direct. Faptul că România are şanse reale de calificare la Campionatul Mondial din 2014 l-a făcut pe Chivu să-şi shimbe atitudinea faţă de naţională, fiindcă ar fi ultima lui şansă să joace la cea mai importantă competiţie a echipelor naţionale.

Chivu insistă că ţine la principiile lui, că nu revine dacă a spus că se retrage, dar nici n-a confirmat clar, o dată pentru totdeauna, că nu mai vrea sub nicio formă să reprezinte România. Victor Piţurcă l-a dat de gol că aşteaptă să se roage presa de el să se întoarcă.

"Am fost la antrenament. Am petrecut alături de colegi, acum petrec alături de familie. Mă simt tânăr. Important este să mă fac bine după accidentarea din august, au apărut unele complicaţii. Le-am dat de băut, le-am dat pizza", a explicat Chivu cum şi-a sărbătorit ziua. "Îl invit la masă pe domnul Piţurcă în Italia. Vom merge la masă. Dânsul îmi va aduce nişte argumete, eu i le voi spune pe ale mele, care sunt bine conturate. Mi-e greu să mă întorc după ce am renunţat. Mă ghidez după nişte principii. N-o să regrete că a dat banii pe bilet, fiindcă o să-l duc la un restaurant bun", a adăugat Chivu, în direct la GSP.TV. Chivu urmăreşte disperat tot ce se scrie şi se spune despre posibila lui revenir la prima reprezentativă, probabil ca să vadă dacă-i pică presa la picioare. "Am auzit că mi s-a reproşat şi lucrul ăsta, că atunci când jucam la chipa naţională nu vorbeam cu nimneni, iar acum vorbesc prea mult, că şi cum îmi doresc ca cineva să se roag de mine să mă întorc la echipa naţionbală. O fac din pasiune pentru naţioală. Mă consider un suporter şi, probabil, îmi permit să vorbesc mai mult acum despre echipa naţională, decât atunci când jucam la naţională", a mai spus Chivu.

Ne puteți urmări și pe Google News