CFR şi-a luat un antrenor iute la mânie

CFR şi-a luat un antrenor iute la mânie

"Fluieraşi" români, păziţi-vă! Sergio Conceiçao a agresat un arbitru în 2006 şi a fost suspendat câteva luni

Campioana CFR Cluj şi-a găsit un antrenor cu nume - fostul mare fotbalist portughez Sergio Conceiçao -, dar fără pic de experienţă ca tehnician. El şi-a început cariera de "principal" la 1 ianuarie 2012, când a semnat cu Olhanense, echipa care ocupă acum locul 13 în prima ligă portugheză, din 16 competitoare. Arbitrii români, care au tot ajutat-o pe CFR Cluj în ultimii ani, nu trebuie să-l supere pe fostul fotbalist de la FC Porto, Lazio, Inter Milano, Parma, Standard Liege şi PAOK Salonic. În martie 2006, când era legitimat la Standard Liege, Sergio Conceiçao şi-a scuipat un adversar şi a agresat un arbitru, în timpul unui meci de Cupă, contra celor de la Zulte-Waregem. Lusitanul a fost suspendat câteva luni şi a ratat meciurile cu Steaua, din august 2006, când "roş-albaştrii" s-au calificat în grupele Ligii Campionilor.

  • PASZKANY A CONFIRMAT. Sergio Conceicao vine la CFR Cluj

Sergio Conceiçao a semnat prin fax angajamentul cu CFR Cluj, care va fi valabil până la finalul sezonului, cu drept de prelungire pentru încă două sezoane. El va primi un salariu lunar de 35.000 de euro, dar şansele lui de a rezista prea mult în Gruia sunt minime. Paszkany spune că-l va ţine doar dacă ia titlul (n.r. - CFR este la 13 puncte în urma Stelei!): "Dacă o sa ia titlul, o să păstrăm regula. Ca un antrenor să reziste, trebuie să aibă rezultatele lui Andone". Rednic - la Standard, Contra - la Petrolul Sfârşitul de săptămână a consemnat multe schimbări de antrenori în Liga I, iar alte demiteri se pregătesc "asiduu". Mircea Rednic a demisionat de la Petrolul şi a semnat sâmbătă cu Standard Liege. "Puriul" a parafat un contract până la finalul sezonului cu echipa la care a jucat în perioada 1991-1996. 

  • OFICIAL: Rednic este noul antrenor al formaţiei Standard Liege

În locul lui Rednic, la Petrolul a fost numit Cosmin Contra, care a stat ieri pentru ultima oară pe banca echipei spaniole de liga a patra Fuenlabrada. "Guriţă" va fi ajutat de Laurenţiu Roşu. În România, Contra a mai antrenat doar la Poli Timişoara, de unde a fost demis deşi era neînvins! În Liga I se mai pregătesc două demiteri: Mulţescu, de la Astra Giurgiu, şi Ciobotariu, de la CSMS Iaşi.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • MUTARE-SURPRIZĂ: Contra vine la Petrolul

CITIŢI ŞI:

  • Gigi Becali dă de înţeles că Andone e băgat în blaturi
  • Varză à la Cluj! Paszkany, refuzat fiindcă suferă de "boala lui Becali"!
  • HAOS ÎN GRUIA: Şi Novellino a refuzat-o pe CFR Cluj! Pe lista lui Paszkany a apărut portughezul Sa Pinto!
  • La CFR, meciurile mari se lasă cu demiteri