Evenimentul Zilei > Politica > CEx al PSD, incendiar. Dăncilă vorbește despre remanierea mai multor miniștri
CEx al PSD, incendiar. Dăncilă vorbește despre remanierea mai multor miniștri

CEx al PSD, incendiar. Dăncilă vorbește despre remanierea mai multor miniștri

Viorica Dăncilă, președintele partidului, a afirmat că o temă abordată va fi remanierea care vizează opt ministere.

CEx al PSD se reunește, luni, de la ora 12.00, la Parlament. Președintele partidului Viorica Dăncilă a afirmat că o temă abordată va fi remanierea care vizează opt ministere, printre care și unele de la ALDE. Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că ALDE îl va înlocui pe Teodor Meleșcanu de la MAE.

ALDE se va reuni, tot luni, în ședința Biroului Politic, de la ora 13.00, la Parlament, însă în absența liderului partidului care a anunțat că este în concediu.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică la Antena 3, că a avut o discuție informală cu cei din ALDE și au decis ca ministrul de Externe Teodor Meleșcanu să fie remaniat. Acesta a precizat că Biroul Politic al formațiunii va decide, luni, și persoana care îi va lua locul acestuia.

Viorica Dăncilă a mai anunțat că, la CEx al PSD de luni, vor fi făcute propuneri și pentru funcțiile de vicepremieri conduse interimar de Ana Birchall și Eugen Teodorovici. Premierul a precizat că după Comitetul Executiv al partidului va avea o discuție și cu președintele Klaus Iohannis.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News