Evenimentul Zilei > Actualitate > Celebru YouTuber, devenit boxer, vrea să doneze 10 milioane de dolari pentru a pune capăt foametei. Condițiile sale au stârnit furie. FOTO
Celebru YouTuber, devenit boxer, vrea să doneze 10 milioane de dolari pentru a pune capăt foametei. Condițiile sale au stârnit furie. FOTO

Celebru YouTuber, devenit boxer, vrea să doneze 10 milioane de dolari pentru a pune capăt foametei. Condițiile sale au stârnit furie. FOTO

După Elon Musk, care s-a oferit să doneze 6 miliarde de dolari dacă agenția Națiunilor Unite pentru alimente are un plan de a rezolva foamea în lume, YouTuber-ul devenit boxer Jake Paul s-a oferit să doneze 10 milioane de dolari. Dar oferta sa vine cu două condiții și asta i-a lăsat pe internauți să se simtă „dezgustați”.

Jake Paul se oferă să doneze 10 milioane de dolari pentru a pune capăt foametei în lume dacă magnatul Tesla Elon Musk dă 4,3 miliarde de lire sterline unei cauze caritabile.

Starul rețelelor sociale a mers pe Twitter pentru a-și oferi sprijinul pentru o cauză nobilă, promițând că va face o donație considerabilă la ONU, cu condiția ca tweet-ul său să primească 690.000 de retweet-uri și dacă CEO-ul SpaceX va dona 6 miliarde de dolari, adică aproximativ 2% de averea lui.

Anterior, reacționând la un interviu al directorului Programului Alimentar Mondial al ONU (PAM), David Beasley, Elon Musk a spus că este dispus să vândă unele acțiuni Tesla pentru a oferi suma aceasta, dar vrea să vadă programul exact şi unde se vor duce banii.

Jake Paul  l-a provocat pe Elon Musk, iar internauţii s-au înfuriat

Întrucât remarcile lui Musk au primit critici, internauții susținând că nu există „fără, dacă și dar atunci când vine vorba de a face o donație pentru o cauză atât de importantă precum sfârșitul foametei”, tot ei au fost supărați pe comentariul lui Paul, susținut că „dacă are acești bani, ar trebui pur și simplu să-i doneze indiferent de situaţie şi să nu pună condiţii”.

jake paul, elon musk, elon musk 6 miliarde de dolari pentru ONU, jake paul 10 milioane de dolari pentru ONU, clauza de donație pentru foamea în lume Jake paul, știri virale, expres indian

Musk, 50 de ani, este evaluat de Forbes la 230,8 miliarde de lire sterline. Compania sa de rachete SpaceX este evaluată  la aproximativ 54 de milioane de lire sterline.

Iar Paul, 24 de ani, are o avere netă de aproximativ 14,6 milioane de lire sterline.

El a postat luni pe Twitter: „Yo @elonmusk dacă donați 6 miliarde de dolari la ONU pentru a pune capăt foametei în lume, eu voi dona, de asemenea, 10 milioane de dolari dacă voi primi  690.000 de retweetu-ri”. Paul este celebru YouTube. El a câștigat și mai multă notorietate după ce s-a apucat de box în ultimii doi ani.

Jake Paul i-a cerut lui Elon Musk să facă o donație uriașă

Personalitatea internetului a învins AnEsonGib în ianuarie 2020, înainte de a-l elimina pe fostul star NBA Nate Robinson în noiembrie anul trecut. Paul a câștigat apoi cea mai mare victorie din cariera lui împotriva lui Tyron Woodley în august.

Următorul meci pentru Paul este cu Tommy Fury pe 18 decembrie. Pe 18 decembrie, continui să-mi împlinesc visele și transform o furie într-o nădejde, a spus Jake Paul, relatează thesun.