Evenimentul ZileiEVZ SpecialCele mai urâte ținute de la gala Oscar 2021. O româncă pe primul loc

Cele mai urâte ținute de la gala Oscar 2021. O româncă pe primul loc

Cele mai urâte ținute de la gala Oscar 2021. O româncă pe primul loc
Gala premiilor Oscar este tot timpul un mijloc de a prezenta cele mai alese ținute vestimentare. Foarte mulți creatori de modă concep îmbrăcăminte special pentru acest eveniment. Dar nu tot timpul participanții au și grijă cum se îmbracă și cum sunt văzute de alte persoane

Oscarurile sunt întotdeauna un etalon al eleganței și bunului gust. În ciuda ceremoniei restrânse din acest an, la a 93-a ediție, vedetele au defilat pe covorul roșu foarte mândre de ținuta aleasă. Însă multe din ele au optat pentru toalete total lipsite de rafinament. De exemplu, cântăreața Andra Day, nominalizată la premiul pentru Cea mai bună actriță, se află în fruntea listei celor mai prost îmbrăcate vedete la Oscar. Rochia sa de culoarea aurului, compusă din fâșii, a părut ruptă din alt film.

Andra Day

Pe lista de trist augur a celor mai neinspirate ținute s-a numărat și scenarista Bianca Oana (foto jos), care a ales tot un material auriu pentru ținuta ei. În loc de o rochie însă, Bianca a purtat un blazer lucios, fără mâneci, asociat cu o fustă până la podea, la fel de lucioasă și un tricou negru din dantelă. Și-a accesorizat toaleta cu o geantă plic negru și pantofi ascuțiți cu toc.

Bianca Oana, Oscar

După 20 de ani, Laura Dern a recreat „ținuta lebedei”, lansată de Bjork

Laura Dern, producătorul Kori Rae și legendara Glenn Close s-au regăsit în topul lista celor mai prost îmbrăcate vedete. Veterana Glenn Close, nominalizată la categoria Cea mai bună actriță în rol secundar, a defilat într-o tunică cu mărgele Giorgio Armani Privé peste pantaloni slim fit. Însă nota tristă a outfit-ului său a venit de la pantofii aleși. Clasici, negri, prea modești totuși pentru grandoarea evenimentului.

Glenn Close

O actriță admirată și premiată cu un Oscar, Laura Dern a devenit instant vedetă pe rețelele de socializare. Ea a readus în atenția spectatorilor din întreaga lume o rochie inspirată de celebra rochie de lebădă a cântăreței Bjork, pe care a purtat-o ​​la ediția 73 a premiilor Oscar, acum 20 de ani. „O să le spun copiilor mei: asta a fost Laura Dern la Oscarurile din 2021”, a scris cineva, apoi a postat faimoasa imagine cu Bjork. Un alt utilizator de Twitter a remarcat, de asemenea, că Laura (54 ani) arăta pur și simplu ca o pisică înfoiată.

Laura Dern

Producătoarea Kori Rae a ales un grandios costum „ombre” roz și alb, cu care a sperat să rupă gura târgului. Apoi a completat ținuta cu mocasini, dând întregului aspect o senzație și mai neadecvată.

Kori Rae

Accesorii horror: Creveți din acril, broșă-gândac, o inimă anatomică

Nu au lipsit piese de încălțăminte cel puțin ciudate, dar și alegeri de accesorii bizare pe covorul roșu. Cântăreața Celeste Waite și-a completat rochia roșu cu negru în stil marcat gotic cu un clutch diamantat. Acesta avea forma unei inimi umane, cu artere și valve.

Celeste Waite

Scenarista Erica Rivinoja a ales, la rândul ei, o poșetă excentrică pentru seară. A purtat o geantă cu un design acrilic de forma unui uriaș crevete. Make-up artistul Eryn Krueger Mekash a purtat o geantă sclipitoare de popcorn aruncată peste braț.

Erica Rivinoja

Compozitorul suedez Fat Max Gsus, care a participat la o proiecție a Oscarurilor de la Stockholm, a purtat un ansamblu dramatic care semăna foarte mult cu un costum de conte de Dracula de Halloween. Mai mult, și-a accesorizat ținuta cu o broșă care arăta ca un gândac.

Fat Max Gsus

Sursa: Rețeteșivedete

Citește și Premiile Oscar 2021. Top cele mai frumoase rochii. Culori puternice, exces de diamante și mult auriu


Accesează: