Cele 1917 diamante ale Andreei Raicu

Cele 1917 diamante ale Andreei Raicu

Vedeta Tv a fost de-a dreptul strălucitoare aseară, la petrecerea organizată cu ocazia împlinirii a 12 ani de VIVA.

Andreea Raicu a purtat un colier cu 1917 diamante semnat Rafael & Sons – casa de diamante a cărei imagine este de la sfârşitul anului trecut.

Colierul care însumează aproximativ 35 de carate este una dintre piesele de rezistenta ale colectiei Haute Couture şi este inspirat povestea Cenuşăresei, prinţesa ascunsă sub aparenţa unei fete oarecare.

Casa Rafael & Sons a fost ea însăşi vedetă la Balul de Halloween organizat toamna trecută de Organizaţia Ovidiu Rom, când a oferit pentru licitaţia caritabilă cel mai scump obiect, un colier din aur alb de 18 carate cu 267 diamante care însumează 4.2 carate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Preţioasa bijuterie a fost adjudecată de către directorul general al E.ON România, Frank Hajdinjak, pentru suma de 21.000 de euro. Însă printre obiectele celei de-a şasea ediţii s-au aflat, din nou, pantofii Maddonei, care anul trecut au fost adjudecaţi de către Andreea Mihai, directorul de marketing al lanţului Carrefour Romania, şi din nou donaţi Asociaţiei Ovidiu Rom, dar şi colierul din aur al Vanessei Redgrave, câştigat la a cincea ediţie de către preşedintele Raiffeisen Bank România, Steven Von Groningen.