Evenimentul Zilei > Social > Cel mai crunt avertisment referitor la efectele secundare ale vaccinului anti – COVID: „Oamenii trebuie să afle”
Cel mai crunt avertisment referitor la efectele secundare ale vaccinului anti – COVID: „Oamenii trebuie să afle”

Cel mai crunt avertisment referitor la efectele secundare ale vaccinului anti – COVID: „Oamenii trebuie să afle”

Febre, transpirații, migrene și dureri musculare care durează zile. Acestea sunt doar câteva dintre simptomele raportate de diferiți participanți la studiile din „a treia fază” care s-au oferit voluntari la Pfizer, Moderna .

În timp ce oamenii de știință încearcă să determine Statele Unite să ajungă la o rată de vaccinare de peste 70% (punctul limită la care ar trebui să se declanșeze imunitatea efectivului), un grup de medici tocmai i-a avertizat pe oficiali, producătorii de sănătate și medicamente, care ar trebui să fie „transparenți” cu pacienții cu privire la efectele secundare potențiale ale vaccinării și să se asigure că sunt luate măsuri de precauție, astfel încât pacienții să nu treacă peste vizita lor de urmărire, informează cnbc.

Aceasta este o preocupare majoră pentru dr. Sandra Fryhofer de la American Medical Association, care a avertizat că efectele secundare ar putea descuraja mulți dintre pacienții să accepte a al doilea vaccin. Dr. Fryhofer și-a exprimat îngrijorarea într-o întâlnire virtuală de luni cu CDC și reprezentanți ai diferiților producători de vaccinuri

„Trebuie cu adevărat să-i conștientizăm pe pacienți că nu va fi o plimbare în parc ”

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE