Evenimentul Zilei > Actualitate > CE SUME au primit ULTRAȘII ca să vină la manifestația din Capitală. DEZVĂLUIREA ȘOCANȚĂ a unuia dintre protestatari
CE SUME au primit ULTRAȘII ca să vină la manifestația din Capitală. DEZVĂLUIREA ȘOCANȚĂ a unuia dintre protestatari

CE SUME au primit ULTRAȘII ca să vină la manifestația din Capitală. DEZVĂLUIREA ȘOCANȚĂ a unuia dintre protestatari

Protestele din Capitală au degenerat ieri seară, ajungându-se la incidente dure între manifestanți și jandarmi. În timpul mișcărilor de stradă, un bărbat a fost arestat de forțele de ordine, el având asupra sa o sacoşă plină de cocktailuri Molotov. El le-a spus polițiștilor că "un prieten i-a dat 50 de lei ca să vină cu ele în Piaţa Victoriei", informează stiripesurse.ro.

Incidentul vine în contextul în care Carmen Negoiţă, fosta soţie a lui Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo a spus că acesta şi fratele său, Robert, au adus ultraşii la proteste pentru a deturna mitingul.

Ulterior, Ionuț Negoiță a dezmințit vehement acuzațiile: "Nu sunt în cele mai bune relații cu ultrașii din galerie, e o minciună halucinantă că ar fi fost înaintea manifestației la Hotel Rin. Nu am nici o legătură cu cei care au creat violențele de aseară!”. ”Din cîte știu eu, ei au ajuns în Piața Victoriei de la meciul de baschet al lui Dinamo, în nici un caz de la hotelul meu și al fratelui", a declarat finanțatorul echipei Dinamo, pentru gsp.ro. Mai mute detalii AICI

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat, joi, la Antena 3, că un număr de doi protestatari au fost răniţi şi spitalizaţi, precum şi trei jandarmi, dar cu toţii se află în afara pericolului. El a precizat că jandarmii au suferit leziuni după ce au fost atacaţi cu petarde şi cu cărămizi, iar unul dintre ei a inhalat gaze lacrimogene. Bilanţul anterior era de doi jandarmi răniţi şi doi civili.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News