Evenimentul Zilei > Monden > Ce salariu are o menajeră care lucrează pentru Familia Regală? Regină zgârcită
Ce salariu are o menajeră care lucrează pentru Familia Regală? Regină zgârcită

Ce salariu are o menajeră care lucrează pentru Familia Regală? Regină zgârcită

Pe site-ul administrat de Familia Regală Britanică, Prințul William și Kate Middleton au lansat recent un anunţ de angajare a unei menajere.

Cei doi caută o menajeră care putea „păstra confidențialitatea și exercita discreția” în condiţii de lucru cu totul şi cu totul speciale. Prințul William și Kate Middleton îşi doresc ca viitoarea menajeră să se alăture celorlaţi angajaţi ai lor la Palatul Kensington.

Cea mai importantă condiţie pentru cea care este interesată să lucreze pentru feţele regale este legată de faptul că trebuie să fie de încredere. Este ştiut interesul tabloidelor din Marea Britanie pentru Familia Regală, astfel că Ducele și Ducesa de Cambridge au nevoie de cineva care ştie să păstreze secretele.

Menajeră regală în vestul Londrei

Locul de muncă râvnit la reședința regală a Ducelui și Ducesei de Cambridge din vestul Londrei este descris ca o „oportunitate interesantă”. Solicitanții trebuie să „poată gestiona o sarcină variată de muncă, să manifeste inițiativă și să se mulțumească să lucreze flexibil”.

Cei care aplică pentru acest loc de muncă trebuie să poată proba experiența anterioară în roluri similare. De asemenea, aceștia trebuie să fie dispuși să acționeze proactiv și să îndeplinească rolul de menajeră principală în absența lor.

Iată ce s-a scris în anunț: „Aceasta este o oportunitate interesantă de a vă alătura unei echipe înţelegătoare şi pozitive. Vei fi o autodidactă, care, de asemenea, se bucură să lucreze în colaborare. Vei fi dornică să iei noi provocări pe măsură ce apar și să-ţi dezvolți propriile cunoștințe și abilități.”

Nu se menţionează salariul

Totuşi, ce este poate cel mai important pentru candidate interesate de postul de menajeră, anunțul nu menționează ce salariu ar câștiga acestea dacă ar fi acceptate de Prințul William și Kate Middleton. Oricine dorește să aplice pentru acest loc de muncă trebuie să depună o cerere pe site-ul The Royal Household până pe 7 noiembrie, la secţiunea cariere.

Afișarea anunțului vine după ce un post vacant de ucenic curățător pentru Regina Elisabeta a II-a a fost anunțat la castelul Windsor, cu un salariu de 19.140 GBP. Acesta ar fi responsabili pentru „întreținerea și îngrijirea unei game largi de interioare și obiecte” și pentru susținerea evenimentelor și funcțiilor de la palat. Nu este necesară o calificare în limba engleză sau matematică, dar candidatul trebuie să îşi ia „angajamentul de a dezvolta competenţe noi”.

Există o ajustare salarială

De asemenea, li se solicită „disponibilitatea de a rezolva provocările noi”. Ucenicia de menaj de nivelul 2 îl va determina pe candidat să se califice la locul de muncă. De asemenea, cei interesaţi vor fi susținuți de un mentor și vor benefica de un program de învățare care se va întinde pe parcursul a 13 luni. La final, ei se vor alătura echipei permanente pentru a oferi „standarde excepționale”.

Candidații vor avea sediul în principal fie în Castelul Windsor, fie în Palatul Buckingham. De asemenea, vor „lucra în alte reședințe pe tot parcursul anului”. Mai mult, menajera va ajunge să călătorească în alte case regale timp de aproximativ trei luni ale anului.

Candidaților li se va oferi, de asemenea, șansa de a locui în reşedinţele regale. Toate mesele și cheltuielile de călătorie vor fi asigurate și li se va acorda o ajustare salarială.

sursa: dailystar.co.uk

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.