Evenimentul Zilei > Monden > Ce lucruri i-a lăsat Prințul Philip nepoatei sale preferate
Ce lucruri i-a lăsat Prințul Philip nepoatei sale preferate

Ce lucruri i-a lăsat Prințul Philip nepoatei sale preferate

Lady Louise Windsor a fost foarte apropiată de bunicul său, Prințul Philip. Pasiunea lor comună a fost dragostea pentru cai. În urma trecerii din această lume, Prințul Philip a încredințat trăsura verde și poneii săi nepoatei sale.

Lady Louise Windsor are 17 ani și este fiica cea mare a Prințului Edward, contele de Wessex, fiul cel mic al Reginei Elisabeta și al Prințului Philip, și al Sophiei, contesa de Wessex. Fata era nepoata preferată a bunicului ei și petreceau mult timp împreună, relatează retetesivedete.ro .

Prințul Philip i-a lăsat nepoatei preferate cele mai dragi lucruri

Tânăra Louise a fost prezentă la înmormântarea bunicului alături de fratele său. Atunci puștiul de 13 ani, James, a atras toate privirile fiind considerat nepotul preferat al Reginei.

Adevărul este că și fata, și băiatul prințului Edward adorau să-și petreacă vacanțele alături de Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip în Balmoral, Scoția. Louise este pasionată de călărie și are aceeași pasiune pentru cai precum bunica ei, regina. Ba chiar este la fel de competitivă, scria presa britanică.

Prințul Philip și nepoata Louise erau foarte apropiați

Prințul Philip și nepoata sa erau deosebit de apropiați, iar acesta a avut grijă să îi lase câteva daruri speciale și personale în urma morții sale.

Lady Louise Windsor și bunicul său au împărtășit dragostea pentru cai, dar și pentru trăsuri.

Potrivit Cosmopolitan, în semn de iubire, Ducele de Edinburgh i-a lăsat în grijă cele mai de preț lucruri: cei doi ponei ai săi și trăsura verde, care a fost văzută în timpul înmormântării televizate.

Trăsura verde a bunicului

Trăsura reprezenta un lucru foarte special pentru prințul Philip. O avea de aproximativ 8 ani și era foarte grijuliu ca să arate impecabil. Adeseori îi plăcea să călărească în jurul castelului Windsor și al altor moșii regale.

Nepoata sa, Louise, care a moștenit rapid pasiunea pentru acest sport de la bunica și bunicul său, îl însoțea de foarte multe ori. În timpul acestor lungi plimbări între fată și bunic s-au sudat legături trainice. Iar prințul a știut că Louise îi va duce mai departe pasiune și va avea grijă de caii săi.

În timpul înmormântării, s-a aflat acum, în trăsura verde era șapca, biciul și mănușile maro ale ducelui.

Înlăcrimată, Lady Louise Windsor a ținut să-și ia adio de la bunicul său într-un mod deosebit. În semn de omagiu pentru prinț și pentru pasiunea pe care o împărțeau, Lady Louise Windsor a purtat o broșă cu un design aparte: un cap de cal, ce reprezintă dragostea pentru sportul pe care îl iubeau amândoi.