Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean din 2015″. Cuplul are o fetiţă şi nu peste mult timp vor mai avea o fetiţă. Vedeta a ajuns de o lună la Târgu Mureș, în izolare, alături de micuța Rita, soțul ei, dar și de socri.

„Reporter: Cum te protejezi în această perioadă?

Laura Cosoi: Cred că mănânc mai multe fructe, dar pentru că așa simt. Citrice în special, probabil că simt nevoia de vitamina C, mai beau vitamina C… cam atât.

În rest, consum foarte multe lichide, câteodată ceaiuri. Nu am neapărat un regim anume. Evident, iau vitaminele care sunt destinate perioadei celui de-al doilea trimestru de sarcină.

Și aceste vitamine mă ajută foarte mult. Mai mult, eu niciodată nu m-am simtit mai bine că în perioada asta. Și cu Rita, când am fost însărcinată, mi se părea că sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele, îmi place foarte mult starea asta de femeie însărcinată… viața care crește în mine.

Mi se pare că arăt foarte bine, pielea mi-e întinsă, tenul arată bine. Așa suntem noi, de altfel. Cred că tot universul este spre bine atunci când e în proces aducerea pe lume a unui copil”, se arată pe sursa citată.