Evenimentul ZileiPoliticaCe DEZVĂLUIRI a făcut Traian Băsescu din interiorul CSAT

Ce DEZVĂLUIRI a făcut Traian Băsescu din interiorul CSAT

Ce DEZVĂLUIRI a făcut Traian Băsescu din interiorul CSAT
Fostul preşedinte, Traian Băsescu a făcut dezvăluiri din interiorul Consiliului Suprem de Apărare a Ţării. Actualul senator a făcut o serie de precizări cu privire la o decizie a CSAT privind corupția.

Fostul șef al statului a spus că nu există vreo hotărâre a CSAT care să menționeze faptul că procurorul lucrează împreună cu ofițerul SRI.

”Nu există nicio hotărâre CSAT în care să se spună că procurorul lucrează împreună cu ofițerul SRI. În 2005, este binecunoscut că am avut ca obiectiv lupta anticorupție, am constatat că nu comunicau instituțiile între ele. La ce folosea miniștrilor, guvernului sau mie că primeam informații de la o structură de informații sau alta că se produc fraude economice nu știu unde, în țară? Nu folosea la nimic, că nu noi rezolvam problema. Atunci am stabilit să se creeze niște condiții de schimbare a informațiilor între instituții. Și să se întâlnească și procurori, și ofițerul de poliție care avea informații, și cei de la SRI. Nu a fost vorba de lucrat dosare împreună așa cum se interpretează. Scopul era schimbul de informații. Este greșită interpretarea că se lucrau dosarele, că punea fiecare în dosar ce-i dădea prin cap. Niciodată nu a hotărât CSAT să fie echipe mixte pentru dosare. Este o realitate. Eu nu am nicio problemă să fie desecretizate, mai ales că ele au fost povestite și au fost povestite prost”, a declarat Traian Băsescu pe B1TV.


Accesează: