Evenimentul Zilei > Social > Ce a păţit Dragnea la Rahova? S-a dus vorba, deja! L-au prins expus şi l-au executat rapid
Ce a păţit Dragnea la Rahova? S-a dus vorba, deja! L-au prins expus şi l-au executat rapid

Ce a păţit Dragnea la Rahova? S-a dus vorba, deja! L-au prins expus şi l-au executat rapid

Jurnalistul Radu Banciu a comentat joi seară a emisiunii ştirea lansată de premierul Ludovic Orban cu privire la Insula Belina, care revine în administrarea statului român. Realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” n-a ratat astfel ocazia de a-l ironiza pe fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, închis în Penitenciarul Rahova.

Radu Banciu a subliniat „în momentul în care va ieși din pușcărie”, Liviu Dragnea „nu va mai avea unde să își petreacă vacanța de vară la țară”.

„De aici înainte, Dragnea, în momentul în care va ieși din pușcărie, nu va mai avea unde să își petreacă vacanța de vară la țară.

Mă rog, mai sunt poate niște cotloane prin Teleorman, unde nu o să îl recunoască lumea din prima. În orice caz, ceea ce ținea de Insula Belina, paradisul Insulei Belina s-a terminat.

Orban a precizat că preluarea se va face fără contractele încheiate de Consiliu cu TelDrum. TelDrum care, după cum știți, și-a făcut planul, și-a făcut mendrele.

Era una dintre firmele pe care le pomenea cu mult drag, de obicei, tovarășul Ponta la televizor. Când auzea de TelDrum, înnebunea.

Asta a fost cumva, ca să zic așa, perla coroanei pentru Liviu Dragnea. Bănuiesc că și la telefonul mobil parola este tot TelDrum.

La telefon, parcă, e cu cifre, dar la laptop e cu litere, acolo sigur avea TelDrum. N-a ieșit încă Liviu, să nu uităm să o spunem. În ultima vreme l-am cam neglijat pe domnul Dragnea”, a declarat Radu Banciu despre subiectul Insula Belina-Liviu Dragnea.

Ludovic Orban a anunțat joi, în debutul ședinței de Guvern, că Insula Belina și Brațul Pavel vor reveni în administrarea statului român şi că  „preluarea va fi curată”, adică fără contractele pe care Consiliul Județean Teleorman le încheiase cu TelDrum.

Insula Belina este și subiectul unui dosar penal, în care este inculpată și Sevil Shhaideh (despre care presa a scris că este apropiata lui Dragnea), fost vicepremier și ministru al Dezvoltării, și chiar propusă pentru postul de premier la un moment dat.