Evenimentul Zilei > Social > Cazul „ELODIA” a fost REÎNVIAT. Noi DETALII despre BIZARA DISPARIȚIE au fost SCOASE LA LUMINĂ
Cazul „ELODIA” a fost REÎNVIAT. Noi DETALII despre BIZARA DISPARIȚIE au fost SCOASE LA LUMINĂ

Cazul „ELODIA” a fost REÎNVIAT. Noi DETALII despre BIZARA DISPARIȚIE au fost SCOASE LA LUMINĂ

Elodia Marilena Ghinescu a dispărut fără nicio urmă în luna august, anul 2007. De atunci nimeni nu a reușit să elucideze misterul dispariției avocatei.

Faimosul caz din România, în care Elodia Marilena Ghinescu a dispărut pur și simplu fără nicio urmă, a fost reînviat, deoarece noi detalii au ieșit la suprafață.

Mama Elodiei face noi dezvăluiri. Emilia Ghinescu a vorbit la telefon și s-a întâlnit cu fostul ei ginere, Cristian Cioacă, și-a declarat șocată de ce i-a spus acesta, informează B1.

„M-a sunat atunci, după câteva zile, singura dată când m-a sunat. M-a sunat, dat noi eram, după cum nu prea stăm acasă, avem treburi, eram pe drum și plângea de nici nu înțelegeam. Am oprit mașina ca să pot să înțeleg ce zice și îmi spunea că toată viața a făcut ce a vrut și că acum am ascultat de părinți și uite ce am făcut.

Și că o să mă arunc cu mașina într-o prăpastie și nu o s-o mai vezi pe Elodia nici vie, nici moartă, niciodată. Și atunci l-am întrebat: Dar ce i-ai făcut? Bineînțeles că nu zicea nimic”, a spus mama Elodiei.