Evenimentul ZileiActualitateCazul Caracal se repetă! Dincă e la pușcărie, cum e posibil așa ceva?! News Alert

Cazul Caracal se repetă! Dincă e la pușcărie, cum e posibil așa ceva?! News Alert

Cazul Caracal se repetă! Dincă e la pușcărie, cum e posibil așa ceva?! News Alert
O nouă dispariție s-a înregistrat în apropiere de Caracal. Angajații unui centru de protecție socială din Slatina au alertat imediat poliția. 

Sâmbătă seara a fost constatată dispariția unei fete în vârstă de 13 ani, dintr-un centru de protecție socială din Slatina. Polițiștii au fost sesizați de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Olt despre dispariția copilei.

Numele fetei dispărute este Florentina Zamfir, este din municipiul Caracal, are o înălțime de 1,50-1,55m, câtărește aproximativ 40 de kilograme, are ochi verzi, păr blond tuns până la umeri, fără semne particulare.

La data plecării din centrul de protecție socială, fata purta un pulover albastru, blugi albaștri peste care avea o rochie galbenă cu verde și era încălțată cu o pereche de teniși negri.

Fata, abandonată de mama plecată în Spania

Tânăra se afla în grija personalului DGASPC, într-un centru de urgenţă din Slatina, de săptămâna trecută. Ea a fost preluată de la domiciliul din Caracal la sesizarea serviciului social al Primăriei Caracal după ce mama fetei, singurul reprezentant legal, a plecat în Spania.

„Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!”, se arată într-un comunicat al Poliției.

 


Accesează: