Alexandru Cumpănașu, care s-a înscris în cursa pentru președinția României, continuă războiul cu cei care au anchetat dispariția nepoatei sale, Alexandra Maceșanu . Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cumpănașu aduce critici dure procurorului care a anchetat dispariția Alexandrei, acesta afirmând că „Popescu, procurorul care a stat „de șase” 19 ore , că nu cumva Dincă să fie deranjat de autorități și să o salveze pe Alexandra, are astăzi tupeul să ceară revenirea la serviciu în instanță”.

Cumpănașu mai susține că Sistemul ar avea un „tupeu odios”, referindu-se la procurorul care a declarat că nu este vinovat cu nimic în cazul Alexandrei.

,,El nu a vrut să altereze probele intrând mai devreme!!! Și…mai mult: spune că poliția este vinovată pentru pentru că nu i-au raportat activitate la casă lui Dincă (alți nemernici). Dar unde este coordonarea polițiștilor de către procuror, POPESCULE, în cercetarea penală? Acum sunt independenți? Cât tupeu poți să ai? Voi află ADEVĂRUL despre Alexandra și atunci vei plăti cu adevărat!”, mai scrie Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.