Cât costă salata de boeuf făcută de Cătălin Scărlătescu. Părerile clienților
- Emma Cristescu
- 29 decembrie 2024, 18:00
Cătălin Scărlătescu are în restaurantul său multe preparate tradiționale, printre care și salată de bouef, sarmale și cozonac. Salata de Boeuf făcută de juratul de la MasterChef este prezentată pe pagina chefsuperfood ca fiind preparată după o rețetă fără conservanți și fără coloranți.
Ce conține salata de bouef făcută de Cătălin Scărlătescu
Salata de boeuf făcută de celebrul bucătar conține următoarele ingrediente: carne de pui, gogoșari murați, castraveți murați, cartofi, morcovi, maioneză de casă, muștar, ou, zeamă de lămâie și sare.
”Salata de boeuf este unul dintre cele mai îndrăgite preparate tradiționale, nelipsită de pe masa de săbători. Bucătarii noștri o pregătesc și într-o variantă mai ușoară, cu legume proaspete tăiate în cubulețe potrivite și carne de pui fiartă îndelung în oale speciale. Maioneza fină este pregătită în bucătăria noastră din ouă proaspete și ulei de cea mai bună calitate”, se arată pe site-ul chefsuperfood.
Prețul nu e deloc mic
Un kilogram de salată de boeuf cu pui făcută de Scărlătescu costă 75 de lei. O clientă a spus că salata este delicioasă și că o să mai comande de la restaurantul juratului MasterChef.
Am comandat mai multe produse de la voi cu ocazia Paștelui Catolic! Nu m-am putut abține și am intrat un pic în ele (mai ales în salată). Foarte bună salata, cred că mai fac o comandă”, a fost mesajul femeii.
Cât costă meniul de sărbători în restaurantul lui Scărlătescu
Scărlătescu a pregătit pentru clienți mai multe preparate tradițională. Piftia de 500 de grame costă 55 de lei, iar pentru cea de un 1 kilogram, românii vor plăti 100 de lei. Pentru pachetul de 13 sau 27 de sarmale, prețul este între 69 și 137 de lei, în funcție de cantitatea aleasă. O tavă de 500 de grame de carne de porc costă 64 de lei.
Clienții pot cumpăra și borș de curcan sau chiftele de porc. Aceste preparate se găsesc la prețuri între 43 și 89 de lei.