Evenimentul Zilei > Monden > Cât a costat rochia purtată de Simona Halep la cununia civilă
Cât a costat rochia purtată de Simona Halep la cununia civilă

Cât a costat rochia purtată de Simona Halep la cununia civilă

Simona Halep a purtat la cununia civiă o rochie scumpă, care a atras toate privirile. Multă lume s-a întrebat cât a costat rochia Simonei.

Pe 15 septembrie, Simona Halep și Toni Iuruc s-au civil căsătorit civil după care mirii s-au retras la Fratelli, unde a avut loc o petrecere de cinci stele. La eveniment, ex-liderul WTA a purtat o rochie cu care a atras privirile tuturor.

La eveniment au participat în jur de 300 de persoane. Sportiva noastră a avut o apariție apreciată atât de fani, cât și de invitați. În special la petrecere, unde s-a prezentat cu o rochie realizată din mătase și lycra, care valorează 6.359 de euro.

„Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul. Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe. Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cine este omul de afaceri Toni Iuruc, soțul Simonei Halep

Toni Iuruc trăiește, în prezent, o frumoasă poveste de dragoste cu Simona Halep. După două nunți și două divorțuri, pentru omul de afaceri în vârstă de 41 de ani pare să fi venit, în sfârșit, salvarea, în plan sentimental. Toni și Simona formează un cuplu frumos, bărbatul îi este super-fidel, iar, până să vină pandemia, își însoțea iubita în aproape toate turneele.

Toni Iuruc deține nu mai puțin de șase firme în România, care i-au adus multe milioane de euro în conturi. În 2002, în colaborare cu trei parteneri, a înființat agenția full service AdVenture care s-a ocupat de prima campanie a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei, cea din 2008. Firma l-a avut client pe ex-edilul Bucureștiului și în următoarele campanii, scrie Cancan.