Evenimentul Zilei > Monden > Ilie Năstase nu-și dezminte renumele. Cum a încălcat dorința Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
Ilie Năstase nu-și dezminte renumele. Cum a încălcat dorința Simonei Halep și a lui Toni Iuruc

Ilie Năstase nu-și dezminte renumele. Cum a încălcat dorința Simonei Halep și a lui Toni Iuruc

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a dezvăluit cum va merge la cununia civilă a Simonei Halep și ce cadou îi va duce.

Ilie Năstase a anunțat că nu va merge cu mâna goală la cununia Simonei Halep, chiar dacă aceasta și logodnicul ei, Toni Iuruc, și-au anunțat invitații că nu doresc să primească nici daruri și nici sume de bani.

Soții Năstase nu s-au pregătit foarte mult pentru căsătoria Simonei Halep cu Toni Iuruc. De altfel, fostul tenismen a spus că nici nu obișnuiește să se pregătească într-un mod special pentru asemenea evenimente.

Cunoscut pentru controversele pe care le stârnește, Nasty a decis să ignore dorința celor doi miri. El a precizat că îi va duce ceva, totuși, Simonei, simbolic.

„Simona mi-a spus să nu îi duc daruri sau bani. Dar mă duc, totuşi, cu un buchet de flori şi nişte bani. Ceva simbolic, că ea e mai bogată ca mine”, a dezvăluit Ilie Năstase citat de Fanatik.

Ilie Năstase își sărbătorește și soția pe 15 septembrie

Pentru soții Ilie și Ioana Năstase, 15 septembrie are o semnificație deosebită deoarece este ziua în care s-a născut soția fostului tenismen. Din acest motiv, cei doi nu vor rămâne foarte mult la petrecerea prilejuită de cununia Simonei Halep.

„Mă duc şi la Simona la nuntă, cum să nu mă duc?! Nu stăm mult. Stăm câteva ore. Că avem musafiri, petrecem de ziua Ioanei şi nu ne puteam duce la nunta fetei cu toţi prietenii noştri”, a spus Ilie Năstase.

Fostul sportiv a dezvăluit că pentru petrecerea de ziua Ioanei a rezervat un restaurant din Constanța, unde a invitat mai mulți prieteni și cunoscuți.

Simona Halep se căsătorește civil cu Toni Iuruc

Simona Halep și logodnicul său, Toni Iuruc au ales să se căsătorească civil miercuri, 15 septembrie, la Constanța. Ceremonia căsătoriei civile a fost programată cu începere de la ora 16.00, când cei doi logodnici vor apărea în fața ofițerului stării civile.

După cununia civilă, Simona Halep și Toni Iuruc și-au invitat apropiații și prietenii la un club de lux din Mamaia, unde se va desfășura petrecerea de nuntă.

Un număr de 300 de persoane au fost invitate la ceremonia care se va desfășura la Oficiul Stării Civile. Printre invitați se numără personalități ale sportului românesc, precum Ilie Năstase sau Ion Țiriac, dar și președintele României, Klaus Iohannis.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: