Ilie Năstase, primul lider din istoria ATP, a împlinit, luni, 19 iulie, 75 de ani. La fel ca în multe alte ocazii, „Nasty” a decis să-și sărbătorească ziua de naștere pe plaja de la Vox Maris. Din meniu nu au lipsit șampania, fructele de mare și caviarul. Însă, evenimentul nu a mai semănat cu cele din trecut. Nu a mai fost o petrecere foarte mare, fostul tenismen fiind sărbătorit în cadru restrâns. Alături i-a fost soția, Ioana, și un cuplu de prieteni, din Piatra Neamț, conform Click.

Cum și-a sărbătorit Ilie Năstase ziua de naștere

Cei patru au luat cina la Vox Maris din Costinești. „A fost o zi frumoasă pentru că am avut alături de mine cel mai important om, pe soția mea, Ioana, și un cuplu de prieteni. Anul acesta mi-am dorit altceva, mai multă liniște. Nu am organizat nimic, pentru că am vrut ceva intim. Am avut muzică bună, în surdină, și am stat până la 4 dimineața. Cred că am fi prins răsăritul dacă nu era Ioana obosită”, a povestit Ilie Năstase pentru sursa citată.

„ Liniște, iubire și sănătate vreau de la acest an”

M-au sunat familia, prietenii, am stat toată ziua cu telefonul la ureche. Ioana mi-a dăruit un parfum care-mi place mie, și o cămașă pe care mi-a cumpărat-o din Grecia. Sincer să fiu, nu prea am nevoie de nimic, am de toate. Liniște, iubire și sănătate vreau de la acest an. Și, probabil, o casă la malul mării.

Chiar i-am spus și soției mele că a fost cea mai frumoasa zi pe care mi-am serbat-o în viața mea. Cât suntem tineri alergăm după obiecte și lucruri nesemnificative, dar odată cu vârsta ai suficientă înțelepciune să apreciezi ce e cu adevărat important în viața unui om”, a mai povestit cel mai important jucător de tenis din istoria României.