Evenimentul Zilei > Monden > Simona Halep, mesaj în ziua cununiei. Tenismena se căsătorește astăzi cu Toni Iuruc
Simona Halep, mesaj în ziua cununiei. Tenismena se căsătorește astăzi cu Toni Iuruc

Simona Halep, mesaj în ziua cununiei. Tenismena se căsătorește astăzi cu Toni Iuruc

Campioana Românei la tenis, Simona Halep, și logodnicul acesteia, Toni Iuruc, vor apărea în fața ofițerului de stare civilă.

Ceremonia căsătoriei civile a fost programată pentru astăzi, miercuri, 15 septembrie, cu începrere de la ora 16.00. Evenimentul se va desfășura la Constanța. După cununia civilă, Simona și Toni și-au invitat apropiații și prietenii la un club de lux din Mamaia, unde se va desfășura petrecerea de nuntă.

Un număr de 300 de persoane au fost invitate la ceremonia care se va desfășura la Oficiul Stării Civile. Printre invitați se numără personalități ale sportului românesc, precum Ilie Năstase sau Ion Țiriac, dar și președintele României, Klaus Iohannis.

Cununia civilă are loc cu 12 zile înainte ca Simona să împlinească vârsta de 30 de ani, iar aniversarea va veni cu un nume nou pentru jucătoarea de tenis. În actele de identitate, Simona va lua numele soțulu, dar îl va păstra și pe al ei. Aceasta dintr-un calcul foarte simplu. Numele Halep reprezintă un brand puternic la nivel internațional, unde sportiva a obținut numeroase succese.

Stere Halep relaxat înainte de căsătoria fiicei sale

Spre deosebire de jucătoarea de tenis, care este foarte emoționată, tatăl ei, Stere Halep, este relaxat. Din perspectiva sa, cununia civilă este vorba doare de o simplă formalitate, nimic mai mult.

„Este cununia civilă. Se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoții au trecut”, a declarat Stere Halep pentru Antena Stars.

Mesajul Simonei în dimineața cununiei

În dimineața oficializării relației cu Toni Iuruc, viitoarea mireasă a postat pe contul de Instagram un mesaj din scriitorul american Mark Twain.

„Dă șansă fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața”, a fost mesajul pe care jucătoarea de tenis, Simona Halep, l-a postat pe Instagram.

Apoi, ea le-a urat fanilor, o zi frumoasă.

Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc după doi ani de relație

Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, se mărită cu Toni Iuruc, de 42 de ani, cu care s-a logodit la începutul lunii iunie. După doi ani de relație, Simona Halep a primit inelul de logodnă de la omul de afaceri, Toni Iuruc.

Logodna a fost sărbătorită în luna iulie, la o petrecere organizată la reședința din Izvorani a Simonei Halep.

Nunta au fost programate pentru anul viitor la București.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: