Evenimentul Zilei > Monden > Angelina Jolie și-a tras un zâmbet și o rochie strălucitoare pentru a 46-a aniversare
Angelina Jolie și-a tras un zâmbet și o rochie strălucitoare pentru a 46-a aniversare

Angelina Jolie și-a tras un zâmbet și o rochie strălucitoare pentru a 46-a aniversare

Vedeta a petrecut alături de cei șase copii ai săi după ce a fost „dezamăgită amarnic” în urma unui război foarte urât și costisitor, de custodie, cu fostul soț, Brad Pitt.

Actrița a împlinit vineri 46 de ani și a sărbătorit evenimentul ieșind la o cină la restaurantul Tao din Los Angeles. Ea a fost însoțită doar de cei șase copii ai săi: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 și gemenii Vivienne și Knox, de 12 ani.

În fotografiile obținute exclusiv de DailyMail.com, actrița a fost văzută părăsind restaurantul Tao din LA alături de copii. Pentru așa un eveniment special, Angelina și-a schimbat garderoba neagră, gotică, pentru o rochie galben strălucitoare până la genunchi, tocuri nud și o geantă de mână Valentino Alcove.

Angelina – care joacă rolul unui pompier, Hannah Faber ,în noul ei film produs de Netflix – Cei care îmi doresc să moară – și familia ei au purtat cu măști de protecție când au ieșit din localul din West Hollywood.

Angelina rămâne supărată pe Brad Pitt

Pentru Angelina urmează câteva săptămâni dificile. La sfârșitul lunii mai, un judecător a acordat lui Brad Pitt custodia comună a copiilor lor minori după o luptă de cinci ani. O sursă a dezvăluit că Angelina a fost lăsată „dezamăgită” de decizie și a promis că va continua să lupte.

Potrivit US Weekly, actrița spune că simte că nu îl poate „ierta niciodată”  pe Brad și crede că bătălia lor juridică este „departe de a fi terminată”. „Nu-l va ierta niciodată … Susține că este departe de a se termina și încă mai crede că justiția va prevala”, a arătat sursa. De asemenea, s-a susținut că vedeta Maleficent va oferi „tot ce are” pentru a contesta decizia în instanță.

Reprezentanții lui Brad au refuzat să comenteze atunci când au fost abordați de MailOnline săptămâna trecută, iar purtătorii de cuvânt ai Angelinei au fost, de asemenea, contactați pentru comentarii suplimentare.

Se crede că Angelina va continua să lupte pentru aranjamentul de custodie, deoarece se pare că există „probleme” cu modul în care judecătorul John Ouderkirk s-a ocupat de procedurile lor judiciare. Sursa a adăugat: „Custodia comună nu este problema la care se opune Angelina, au existat alte probleme de îngrijorare, dar procedurile judiciare sunt închise și sigilate”.

Sursa foto: DailyMail.com, Instagram