Casierul care a tocat trei miliarde de lei vechi la păcănele, nici o zi de închisoare

Casierul care a tocat trei miliarde de lei vechi la păcănele, nici o zi de închisoare

Fostul casier al societăţii de termoficare din municipiul Suceava, SC Termica, Alin Vasile Mandache, în vârstă de 26 de ani, acuzat că a furat aproape 3 miliarde de lei vechi din încasările asociaţiilor de proprietari, bani pe care i-a pierdut la jocuri de noroc, a scăpat fără nici o zi de închisoare.

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat ieri pe Mandache la trei ani de închisoare cu suspendare şi l-a obligat la plata sumei de 2,97 miliarde de lei vechi, prejudiciul în acest dosar.

În condiţiile în care Mandache e sărac lipit, nu are nici un bun pe numele său şi şi-a pierdut şi serviciul e greu de imaginat de unde va reuşi să plătească zecile de mii de euro la care a fost obligat de judecători.

Alin Vasile Mandache a stat doar 24 de ore după gratii, în octombrie 2011, când a primit ordonanţă de reţinere.

Ne puteți urmări și pe Google News

Toată povestea a ieşit la iveală după ce mai multe asociaţii de proprietari au fost avertizate de Termica că urmează să fie debranşate pentru neplată. Cum administratorii ştiau că sunt cu plăţile la zi, au făcut reclamaţie şi aşa s-a aflat că de fapt banii au fost pierduţi la păcănele de tânărul casier care strângea banii de la asociaţiile din oraş.