Evenimentul Zilei > Justitie > Întâlnire de grad zero cu magistrații în casa lui Florian Coldea
Întâlnire de grad zero cu magistrații în casa lui Florian Coldea

Întâlnire de grad zero cu magistrații în casa lui Florian Coldea

Atac al lui Marian Vanghelie la adresa lui Liviu Dragnea după ce acesta din urmă a declarat că nu îl sperie nici Klaus Iohannis, nici Eduard Hellvig, nici Lucian Pahonţu, nici Laura Codruţa Kovesi, nici Traian Băsescu, nici Victor Ponta, nici Gabriel Oprea şi nici alţii.

Într-o intervenție tv, Marian Vanghelie a declarat că în data de 19 iunie mai mulţi judecători de la ÎCCJ s-au întâlnit în casa fostului primadjunct al SRI, Florian Coldea, pentru a se discuta despre unele dosare, inclusiv cel al liderului PSD, Liviu Dragnea. „Ştiţi unde este casa domnului Coldea? Lângă T14. (…) Pe 19 iunie, au fost prezenţi la domnul Coldea acasă mai mulţi judecători de la Înalta Curte. (…) Ei sunt în continuare foarte interesaţi de foarte multe dosare. Cum a fost dosarul domnului Dragnea, şi cum sunt alte dosare, care vor ajunge la momentul potrivit”, a spus Marian Vanghelie, la Antena3.

Acesta a mai afirmat că procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, au fost des la Liviu Dragnea acasă. „Anunţul domnului Dragnea este atât de târziu şi atât de slab, încât nu am înţeles nimic. (…) Dacă vrea, eu spun datele exacte când domnul Coldea şi doamna Kovesi au fost la el acasă, la domnul Dragnea. Am foarte multe dovezi. (…) Au fost şi singuri, şi împreună – domnul Coldea, la domnul Dragnea acasă. (…) Astăzi încearcă să ne spună că nu îi e frică, dar cu un glas de pisică. (…) Spune adevărul: ţi-e frică de Coldea când se întâlneşte cu Dâncu în numele tău?”, a mai spus Marian Vanghelie.