Evenimentul Zilei > Monden > Germania, fascinată de „secretul” Primei Doamne din România
Germania, fascinată de „secretul” Primei Doamne din România

Germania, fascinată de „secretul” Primei Doamne din România

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a atras toate privirile în Germania, acolo unde președintele României a fost premiat

Klaus Iohannis a intrat în atenția personalităților prezente la decernarea premiilor de la Magdeburg și datorită soției sale, Carmen Iohannis.

Un amănunt surprinzător a făcut ca atenția tuturor să se abată asupra Primei Doamne, care l-a însoțit pe președintele României la acest eveniment.

Apariția cu totul deosebită a soției președintelui României, Carmen Iohannis, a atras toate privirile, în Germania.

La decernarea premiilor din Magdeburg, Prima Doamnă a purtat o rochie croită special din brocart prețios și încrustații de mătase.

La eveniment, președintele Klaus Iohannis a fost onorat cu premiul „Otto cel Mare”.

Cozmin Gușă aruncă bomba! Noul cuplu nociv de pe scena politicii românești

Mesaj clar de la NATO pentru Erdogan. Îi este interzis

 

 

Outfit-ul lui Carmen Iohannis a fost creat de designerul român Andreea Tincu, care se ocupă deseori de garderoba Primei Doamne.

 

„O seara specială, în onoarea Președintelui Klaus Iohannis, laureat la Magdeburg, Republica Federală Germania, cu premiul „Otto cel Mare” („Kaiser-Otto-Preis 2020”) Prima Doamnă Carmen Iohannis poartă design românesc semnat Andrea Tincu. Rochia este din brocart prețios, cu încrustații mătase.”, a scris designerul Andreea Tincu pe pagina sa de Facebook.

 

Klaus Iohannis a primit distincția pentru procesul european de unificare

 

Președintele Klaus Iohannis a primit distincția pentru „onorarea marilor merite în procesul european de unificare”

„Accept acest premiu european în numele compatrioților mei. Susținerea lor entuziastă pentru cauza europeană, pentru valorile și principiile care ne unesc în Europa îmi dă încredere să acționez în continuare pentru ca România să se afle, alături de celelalte state membre, alături de Președinția germană a Consiliului Uniunii Europene, în centrul procesului de consolidare a proiectului european”, a declarat Klaus Iohannis.

 

Președintele României a mai adăugat:

„Consider acest premiu o reconfirmare a crezului permanent al ţării mele într-o Europă unită în pace și democrație. Acest premiu este și un îndemn pentru mine, personal, de a transmite mai departe cetățenilor români, tinerilor în primul rând, convingerea că împreună vom reuși să depășim multiplele provocări ale lumii de astăzi”, citat de Antena 3.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.