Carmen Harra avertizează că 2024 va fi un an complicat. Ce aduce anul acesta pentru omenire

Carmen Harra avertizează că 2024 va fi un an complicat. Ce aduce anul acesta pentru omenire Sursa foto: Arhiva EvZ

Carmen Harra face previziuni pesimiste în legătură cu 2024. Parapsihologul spune că acest an este unul karmic și poate aduce cu el un conflict mondial.

Carmen Harra, cea care a prezis și conflictul dintre Rusia și Ucraina face noi afirmații șocante. Parapsihologul spune că există posibilitatea extinderii conflictelor deja existente. ”Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme. 2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului.

Și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă.

De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând”. A spus Carmen Harra. Ea a mai spus că este posibil ca în Rusia să apară un nou lider. Ba chiar și Papa ar urma să fie schimbat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Carmen Harra atrage atenția asupra economiei

Însă unul dintre lucrurile asupra cărora ar trebui să fim atenți este economia. „2024 este un an karmic, afectează economia și inflația. Ar fi bine să investim banii decât să-i ținem la ciorap. În 2024 așteptați-vă la niște schimbări care or să vă uimească.

Este un an care ne șochează, ne pune pe gânduri, ne aduce în lumină lucrurile pe care trebuie să le rezolvăm. Este un an care ne aduce în față evenimente peste noapte, atenție la cutremure. Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul. Oamenii încep să se retragă în zone montane, pentru că se simt feriți.

Totul este la nivel psihic și mental, din cauza stresului oamenii dezvoltă tot felul de tulburări.” A mai spus parapsihologul. Aceasta a mai adăugat că anul 2024 va fi anul schimbărilor majore. Că vor exista transformări spectaculoase pe plan politic, social economic. Mulți lideri din multe țări vor fi schimbați, mai ales că 2024 este un an electoral. Chiar dacă acestea vor părea de neînțeles ele vor fi pozitive pentru cursul istoriei.