Carl Froch are o "bombă" sexy. Imagini DE SENZAȚIE cu femeia din spatele "Cobrei"

Carl Froch are o "bombă" sexy. Imagini DE SENZAȚIE cu femeia din spatele "Cobrei"

Viitorul adversar al lui Lucian Bute este susţinut la meciuri de iubita lui, un fotomodel la mare căutare în Anglia.

Britanicul Carl Froch, 34 de ani, viitorul adversar al lui Lucian Bute, nu este numai un boxer complet. Cel poreclit "The Cobra" este o figură emblematică a sportului din Marea Britanie, un tip respectat atât în Insulă, cât şi peste ocean.

Fostul deţinător al titlului mondial WBC e un sportiv sincer şi luptător, calităţi pe care i le-a descoperit şi Lucian Bute, cel care l-a complimentat pe Froch la conferinţa de presă de luni, de la Nottingham, acolo unde, pe 26 mai, cei doi îşi vor încrucişa mănuşile. "Nu primesc sfaturi de la ea"

Jurnaliştii britanici susţin că unul dintre secretele reuşitei lui Froch îl reprezintă relaţia pe care o are cu Rachael Cordingley, o englezoaică focoasă, care stă mai mereu prin preajma lui Carl.

Ne puteți urmări și pe Google News

Născută la Liverpool, frumoasa Rachael Cordingley este unul dintre cele mai vânate fotomodele din Anglia. Fata are un site în care scrie, ca într-un jurnal, evenimentele importante din viaţa ei.

Carl Froch o ia după el la meciurile pe care le dispută în ringurile profesioniste ori de câte ori are ocazia.

Rachael a ajuns un fel de talisman pentru Carl Froch, în ciuda faptului că, la două dintre ultimele patru întâlniri (cu danezul Mikkel Kessler (2010) şi cu americanul Andre Ward (2012), nu i-a purtat noroc, pugilistul din Nottingham pierzînd de fiecare dată.

"Despre box mă sfătuiesc cu antrenorul meu. Dacă aş ţine cont de sfaturile lui Rachael cu privire la box, cu siguranţă aş avea o zi proastă în ring", a glumit Froch.

FOTO: Facebook

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Xgmwi5kW9SA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ÎNCEPUTURI

"În copilărie, căram pumni sacului de box din garajul tatălui meu"

Carl Froch s-a născut la Nottingham, pe 2 iulie 1977. Ca amator, a cucerit două titluri britanice la categoria mijlocie, iar în 2001 a obţinut medalia de bronz la Mondialele de la Belfast, Irlanda de Nord.

La acea ediţie, boxul românesc a avut doi pugilişti în finală, Marian Velicu, la semimuscă, şi Marian Simion, la semimijlocie, ambii pierzînd însă în ultimul act. La mai puţin de un an după Mondialele de la Belfast, Carl Froch a trecut la profesionişti. A disputat până acum 30 de meciuri, câştigând 28.

Froch a deţinut, între 2008 şi 2011, titlul mondial WBC la categoria supermijlocie. Carl Froch nu uită niciodată de unde a plecat. Cu orice ocazie îşi aminteşte de începuturile sale în pugilism.

“Îmi amintesc cum, în copilărie, căram pumni sacului de box din garajul tatălui meu. Fratele meu, Lee, a fost şi el pugilist, dar la amatori", povesteşte adeseori Froch, cel căruia îi mai plac tenisul şi snooker-ul. Citiţi şi:

  • Interes uriaş pentru meciul Froch - Bute! 3.000 de bilete vândute în două ore
  • EXCLUSIV. Bute, înainte de meciul carierei: "Froch e bărbat adevărat!"
  • Froch: "Bute ori are încredere în sine, ori e nechibzuit că vine să se bată aici"
  • Cum pot ajunge românii la meciul lui Lucian Bute