Evenimentul ZileiActualitateCântece de jale la priveghiul lui Emi Pian. „Intru tânăr în pământ”. Florin Salam este printre invitații importanți

Cântece de jale la priveghiul lui Emi Pian. „Intru tânăr în pământ”. Florin Salam este printre invitații importanți

Cântece de jale la priveghiul lui Emi Pian. „Intru tânăr în pământ”. Florin Salam este printre invitații importanți
Familia lui Florin Mototolea, zis și Emi Pian vor ridica de la morgă,  miercuri, trupul neînsuflețit al liderului clanului Duduianu.

La priveghiul de la locuința lui Emi Pian vor veni foarte multe persoane, atât din ţară, cât şi din străinătate, rude, apropiaţi şi prieteni foarte buni.

Printre cei așteptați să vină la priveghi este și manelistul Florin Salam, cel care era mereu invitat la petrecerile date de șeful clanului.

De asemenea, au fost invitați și alți maneliști de renume precum Costel Biju, Adi Minune, Nicolae Guţă şi mulţi alţii ca să-și ia rămas bun de la interlop şi să cânte melodii de jale.


De ce l-au lichidat pe Emi Pian? Voia să-i toarne? Informaţii grele din IGPR

L-au găsit pe cuţitar şi l-au luat cu ei! Ce va face acum clanul Duduianu? Alertă

Fiul şi tatăl. Emi Pian şi Nicolae Duduianu au vorbit despre moarte: „Ştie că mă duc!”


După moartea lui Emi Pian, manelistul Florin salam a compus o melodie de jale pe care o va canta la priveghi.

Melodia se numește „Intru tânăr în pământ” și a fost postată pe Youtube. În numai câteva ore a strâns un număr record de vizualizări.

Melodia a strâns 50.000 de vizualizări în doar două ore de la lansare.


Ce a făcut Emi Pian în ghetoul din Ferentari, înainte să fie ucis? Se temea!

„Aveţi grijă, că eu mor!” Blestemul groaznic care distruge clanul Duduianu

Moartea lui Emi Pian şi informaţiile lui Traian Băsescu. Apare şi SRI, atenţie!


„Ce necaz mare m-a lovit, intru tânăr în pământ, ce mai soartă blestemată, pentru mamă, pentru tată. Fă-mă Doamne-un șarpe lung, să intru pe sub pământ, să merg la băiatul meu, să stau de vorbă cu el”, sunt primele versuri ale melodiei pe care Florin Salam i-a dedicat-o lui Emi Pian.

Ciprian Napy, cel care l-ar fi ucis pe liderul clanului Duduianu, este internat la un spitalul din Capitală, iar starea sa este una precară.

„Cipy se află in stare gravă la Spitalul Elias din Capitală. El a fost rănit de fratele lui Emi Pian. Nu a fost audiat de polițiști. Doar ceilalti prezenți, adică mai mult de zece persoane. Plus vecini, care au auzit țipete și au ieșit la geam”, a spus unul dintre apropiații clanului Duduianu.


Va fi jale! Mesaje din lumea interlopă la moartea lui Pian-Duduianu: „Nu rămâne așa”

Ascensiunea Clanului Duduianu. De la furturi de fier vechi la șantaj, cămătărie și trafic de droguri

Informație exclusivă. Emi Pian a murit cu gâtul tăiat, până să vină Salvarea


Presupusul ucigaş al lui Emi Pian, frate de cruce cu fratele victimei!

Potrivit anchetatorilor, conflictul ar fi pornit de la faptul că membrul clanului Duduianu i-ar fi împrumutat unui bărbat suma de 50.000 lei în timpul unei partide de barbut.

Bărbatul cu pricina împrumutase deja bani de la liderul clanului rival. Supărat, Ciprian Napy i-ar fi reproșat lui Emi Pian faptul că încalcă regulile nescrise, potrivit romaniatv.net


Accesează: