Evenimentul Zilei > Actualitate > Kylie Minogue ameninţă guvernul australian că NU se va CĂSĂTORI până nu se legalizează căsătoriile GAY
Kylie Minogue ameninţă guvernul australian că NU se va CĂSĂTORI până nu se legalizează căsătoriile GAY

Kylie Minogue ameninţă guvernul australian că NU se va CĂSĂTORI până nu se legalizează căsătoriile GAY

Artista Kylie Minogue a declarat recent că NU se va căsători până când guvernul australian nu va legaliza căsătoriile între persoanele de același sex, scrie UPI.com.

Interpreta de 48 de ani a confirmat într-un mesaj pe Twitter că ea și logodnicul său Joshua Sasse nu se vor căsători până când țara sa de origine nu aprobă legalitatea căsătoriilor între persoanele de același sex.

Minogue și Sasse au sprijinit lansarea campaniei de egalitate a căsătoriilor ''Spune Da, Australia''. Cântăreața Dolly Parton, actrița Margot Robbie și vedeta de televiziune Kelly Ripa se numără printre celebritățile care susțin această campanie, potrivit agerpres.ro.

 

''Am aflat că în Australia căsătoriile gay sunt în afara legii și am fost uimit'', a spus Sasse joi la emisiunea australiană Sunrise.

''Pur și simplu nu pot înțelege în niciun fel, fie că este vorba de aspectul moral sau religios sau orice altceva, am dreptul să mă căsătoresc și să fac acest lucru cu persoana pe care o iubesc. Dacă altcineva nu poate să facă acest lucru din cauza orientării sale sexuale, atunci nu despre asta este egalitatea". Sunt șanse să facem nunta la Melbourne, însă eu și Kyle am discutat despre acest lucru și ne simțim comfortabil să nu ne căsătorim până când legea nu este votată, apus Joshua Sasse.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare când actorul era implicat în filmările pentru serialul Galavant, în 2015, și au confirmat că s-au logodit în luna februarie a acestui an. Premierul australian Malcolm Turnball planifică organizarea unui referendum privind căsătoriile între persoanele de același sex în februarie 2017.