Evenimentul Zilei > Actualitate > Împăcarea ANULUI în showbiz? Petre și Călin Geambașu, la UN PAS de a fi din nou o FAMILIE
Împăcarea ANULUI în showbiz? Petre și Călin Geambașu, la UN PAS de a fi din nou o FAMILIE

Împăcarea ANULUI în showbiz? Petre și Călin Geambașu, la UN PAS de a fi din nou o FAMILIE

După numeroase scandaluri și vorbe urâte aruncate în public, în familia Geambașiu ar putea dăinui, în sfârșit, liniștea. Petre Geambașu a făcut primul pas spre împăcarea cu fiul său, însă acesta este de altă părere.

„Este fiul nostru, de care suntem mândrii. Va fi bine. Trebuie să fie așa. Nu spun asta ca să detensionez situația, o spun din inimă. Dumnezeu face minuni”, spune Petre Geambașu, pe Facebook.

Pe de altă parte, Călin Geambaşu a povestit, pentru Antena 3, că tatăl său nu ar avea intenție de împăcare și că acesta îl denigrează atunci când vorbește cu străini. 

„Sunt niște vorbe siropoase care vin într-o totală antiteză cu invitația pe care i-am făcut-o eu. A refuzat acea întâlnire. I-am zis că nu va fi o întâlnire de împăcare. Sunt date fixe pe care el le încurcă total. S-a apucat să vorbească cu străini, îmi înfige piuneze în spinare. Tatăl meu mă denigrează, nu vă imaginați cum. E o formă de parșivenie”, a spus Călin Geambașu, potrivit sursei citate.